Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Obaveze i jesenske večeri

Nikako da tijekom tjedna uhvatim neki ritam pisanja postova za ovaj blog. Ponajviše zbog premalo slobodnog vremena i previše obaveza koje su mi se nakupile zadnjih nekoliko tjedna, a i dijelom zbog ovog novog radnog vremena koje imam zadnjih mjesec dana na poslu. Ali ipak ne gubim nadu da ču jednog dana uspjeti se nekako osloboditi nekih obaveza i uspjeti organizirati ovo svoje slobodno vrijeme.

I meni se nekako čini da od one biljke na vrtu ne ću imati neke koristi. Pa ću je možda iduće godine pokušati nekako ukloniti. Ionako su svakim danom sve kraći dani i sve više i polako zalazimo u jesen, koja je istinski postala prava jesen. A i tim kraćim danima imamo sve manje vremena za obavljanje nekih poslova vani u vrtu i sličnim mjestima. I sve više se polako povlačio u svoje tople domove. I u njima se posvećujemo nekim jesenskim uživanjima.

Moram priznati da me vesele te jesenske večeri, jer tada se mogu ušuljati i svoju sobu i sjesti ili leći na svoj omiljeni kauč i uživati u čitanju neke knjige ili časopisa. Ili sjesti za svoj kompjuter na stolu i na njemu nešto pisati uz ispijanje nekog finog čaja i u toplini svog doma. Nema mi ljepšeg od toga. I u čemu istinski volim uživati nakon napornog dana na poslu i nekih privatnih obaveza.

I još uvijek tražim neko područje koje bih volio istraživati kroz knjige. Mada još uvijek uživam u čitanju povijesnih i inih romana, ipak nekako me to ne zadovoljava dovoljno. Ali ne očajavam, jer pojaviti će se i to neko područje, samo moram se osloboditi nekih obaveza. Kojih nikad previše i nikako da ih se oslobodim, je taman riješim jedan problem, javi se drugi i tako sve ispočetka iznova.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 03.10.2017. u 21:34 sati.