Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Jesen stiže

Ni nakon ovih nekoliko dana dok sam se hrvao sa ovim tehničkim problemom nisam smislio neku pametnu temu o kojoj bih pisao sada kada je sezona polako završila u vrtu. Jer sve polako ide prema zimi, dok se plodovi koji su preostali polako ubiru i spremaju za zimu. Ako još nisu spremljeni. Jer dolaskom jeseni, a uskoro i zimom, ne znam što bih pisao. U vrtu mi još preostaju radovi za zimsko mirovanje vrta. Te možda nekom sadnjom nekih biljaka koje se sade u jesen.sen.

Jučer sam malo otišao do jednog vrtnog centra da vidim da li imaju neke grmove borovnice, brusnice, aronije. I obradovala me je vijest da ih imaju i sada mi jedino preostaje da smislim način kako da ih kupim i presadim u vrt. Sa nadom da će nekako preživjeti zimu i da ću idućih godina uspjeti u njihovom uzgoju.

Da jesen je stigla, po kalendaru još ne, a ni po astronomiji, ali vani se već odavno vidi da je stigla ta predivna jesen. Koja svojim predivnim plodovima čini jesen još ljepšom. A i listovi sa svojim bojama čine jesen nekako posebnom. A da o ovoj svježini koja je nastupila nakon onih paklenih vrućina ne pišem. Volim ovu jesensku svježinu. Nekako se po njoj bolje i ugodnije osjećam. Posebno volim večeri u jesen i zimu, da se mogu lijepo leći na kauč i čitati neki dobar roman. Nekako mi enma ljepšeg od toga.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti
Crna svjetlost


Post je objavljen 17.09.2017. u 20:03 sati.