Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Jagoda mjesečarkama

Kako sam pisao u prošlom postu, u subotu sam posadio jagode mjesečarka, za koje nisam baš prije puno čuo. Ali s obzirom kako izledaju moraju biti slasne. I gotovo sve imaju već pomalo neki plod koji bi možda mogli izrasti. A jedna od njih, kako možete vidjeti na fotki, već ima i jedan plod koji bi uskoro mogao ubrati. Odlučio sam ga pustiti na stabljici par dana, sa nadom da će još dozrijeti. Pa ću onda vidjeti koliko su slasne. A za ostale ću još vidjeti.


Malo sam ovih dana čitao o njima na Internetu i prema tim tekstovima sade se sada u ovo doba u mjesecu kolovozu, a mogu se još saditi i u rujnu. Mjesec kolovoz i je mjesec kada se sada i presađuju jagode. A navodno ove jagode daju plod negdje cijelo ljeto, od svibnja pa do rujna. A koliko je istine u tome, saznati ću iduće godine. Jer su jagode višegodišnje biljke i razmnožavaju se nekim izdancima koje puštaju starije sadnice jagode.

Kako sam pisao, te kako sam sve više opsjednut vrtom, želja mi je da ponovo imam i jagode, koje je moja obitelj oduvijek uzgajala na vrtu. I uvijek su bile slasne. Pa vjerujem da će i ove jagode biti slasne. Pogotovo što sam ih sam uzgojio. Jer svako voće i povrće koje si sam uzgojiš je najslasnije, jer si ih sam uzgojio i znaš kako je uzgojeno.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 14.08.2017. u 12:17 sati.