Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Zahvala i razmišljanje i potraga

Zahvaljujem se svima vama koji ste mi u svojim komentarima čestitali prvu godišnjicu ovog bloga. I to mi je poticaj da ga nastavim pisati i da poradim na tome da ga još bolje i ljepše pišem. Da, nastavit ću ga pisati dok god ću moći. Jer ovo pisanje postova me je pošteno zarazilo. Pa ću se truditi da ovaj blog još bolje pišem. I da se trudim da mi tekstovi budu još bolji.

Kako sam pisao u prošlom postu u potrazi sam za informacijama kako da zakupim neku domenu gdje ću moći kreirati svoj blog kroz neku web stranicu. I na taj način pokušati se izraziti kroz neku kreativnost, tako i na drugim poljima. A kako će sve izgledati, još ću vidjeti. Za sada znam da web domenu mogu registrirati besplatno i to se nadam da će uskoro biti ostvareno. Ali sam u potrazi za nekom firmom koja povoljno iznajmljuje web prostor. I preko koje bih želio taj svoj novi blog plasirati na Internet. Nisam baš jak u tim nekim tehničkim izrazima, ali se nadam da ću usput i njih naučiti što znače i kako ih koristiti. I o svemu ću još pisati s vremenom, a ovaj blog dalje pisati.

Jučer je Varaždin, kao i veći dio ovog djela zemlje pogodilo je nevrijeme noćas. Koje nam je napravilo lijepo veselje i brige. Tako da danas zbrajamo štetu, koja ne će biti mala. I mene je dosta uznemirilo ovo nevrijeme, da sam otišao jutros na svoj vrt da vidim kako stvari stoje. I nije bilo velike štete. Samo su se malo kolci od paradajza nakrivili, a to se da vrlo lako popraviti.

A što se tiče palmi koje sam ponovo počeo uzgajati, polako su i ostale stidljivo počele nicati iz zemlje, pa se nadam da će s vremenom i ostale izniknuti iz zemlje i tako ih polako početi uzgajati. A i božićni i uskrsni kaktusi za sada polako napreduju. I nadam se da će i sa njima mi bolje krenuti. Ali i o tome drugom prilikom.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 11.08.2017. u 14:11 sati.