Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Prva godišnjica bloga "Crna svjetlost"

Na današnji dan prije godinu dana sam otvorio ovaj blog, pod ovim imenom. I nakon godinu dana došla je i prva godišnjica bloga pod imenom "Crna svjetlost". U kojem sam pisao o mnogim temama, ali ne svim. I mogao sam pisati o mnogo čemu, ali nisam. Ali još stignem. A kako je bilo i sami znate.

Pisao sam o Špancirfestu, o fotografiji, o čitanju raznih romana, o tome kako sam počeo da obnavljam vrt i još pokojoj temi. U prvim postovima mi nije išlo pisanje i trebalo mi je neko vrijeme da se ispočetka učim pisati tekstove. Da pronađem neku temu o kojoj bi pisao. I još uvijek se mučim oko tih odabira tema za pisanje postova za svoj blog. A i se potrudim napisati dobar i kvalitetan tekst i post. Bio je i jedan tragičan događaj u prošloj godini i o kojem sam vam pisao. I nakon tog tragičnog događaja moja obitelj se još uvijek oporavlja. I rane na taj događaj nikad u potpunosti ne će zacijeliti.

Bilo je to lijepo iskustvo pisanja ovog bloga. I upoznao sam vas dobre blogere koji ste me podržavali kroz svoje komentare. I na njima vam se najljepše od srca zahvaljujem. I u najtežim trenucima u vašim komentarima sam nalazio snagu i poticaj da dalje pišem ovaj blog i da taj tragičan događaj iz prošle godine nekako izdržim.

A što dalje? I dalje ću nastaviti pisati ovaj blog, dok god ću imati snage u rukama. Pokušati naći još neke teme o kojima bih pisao, a o ovim temama nekako poboljšati pisanje tekstova i podići ih na neki bolji i ljepši nivo. Pokušati biti malo kreativniji u pisanju postova i kreiranju ovog bloga. A koliko ću uspjeha imati vidjet ćemo.

A i zadnjih dana sam u nekoj potrazi za nekom firmom koja se bavi iznajmljivanjem prostora na Internetu, web domene i prostora i sličnog, sa željom da i kroz taj način pokušam pisati neki svoj blog, a i pokušati ovo svoje pisanje bloga dovedem na neki novi i bolji nivo.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 10.08.2017. u 14:58 sati.