Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Vrućine i uzgoj

Da, znam da se i od šipka može raditi čaj i da se radi. Budem taj recept pokušao potražiti taj recept na Internetu. Već jedno duže vrijeme me drži želja da si sa Interneta počnem skidati te neke recepte i stvorim neku bazu recepata u elektronskom izdanju, da mi kasnije mogu služiti kao podsjetnik.

Početak je pakleno vrućeg tjedna. Naši vrli meteorolozi najavljuju paklene temperature. Pa ako im je za vjerovati, slijedi mi tjedan borbe sa zalijevanjem vrta i biljaka koje želim sačuvati. Jer zbog te vrućine ne će povrće i cvijeće imati dovoljno vlage da prežive ove vrućine. Ali ne ću se žaliti, jer to je dio vrtlarstva.

A što se tiće povrća, imam dojam da mi uzgoj ne će uspjeti i da mi je to propalo. Što mi je žao, ne znam u čemu sam pogriješio, ali ipak mi je to iskustvo za iduću godinu da možda pristupim drugačijem načinu uzgoja, ako se odlučim da ga ponovo uzgajam. A isto je i sa grahom, jer imam gotovo nikakav urod. Ne će biti ga ni za sjeme iduće godine. Ali sa paradajzom imam liejp uspjeh, a i sa tikvicama. Tako da ću iduće godine njih nastaviti saditi i uzgajati. A za papriku, feferon i čili još ću razmisliti.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 31.07.2017. u 21:07 sati.