Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Šipak i sabljice

Prijašnji post se nekim čudom nije našao na fresh listi. Ali ne očajavam. Ovaj tjedan sam dosta bio umoran popodne. Ne znam jeli to zbog posla ili vremena ili nečeg trećeg. Pa se nisam mogao posvetiti vrtu onoliko koliko sam želio. Pa sam ga malo zapustio. Ali nadam se da ću se ovaj vikend oporaviti i odmoriti malo.

A ni danas nisam baš puno radio na vrtu, malo sam tek toliko čupao korov i podvezao one svoje špine, margarete i krizanteme. Koje lijepo za sada napreduju. I nadam se da će lijepo narasti da ih mogu iskoristiti za blagdan Svi sveti.


Neki dan sam malo gledao bolje ovaj grm i primijetio sam da na njemu lijepo napreduje šipak. I prisjetio sam se kada sam kao mali sa roditeljima odlazio ne jedno brdo pored Varaždina i brali smo ovaj predivan plod i iz njega radili pekmez od šipka. I koji mi je bio jedan od najboljih pekmeza koji sam ikad u životu jeo. Ali na žalost s vremenom su nestali ti grmovi, a i nismo više toliko išli na takve izlete, pa je sve završilo u povijesti. A ja na ovom grmu ne ću moći puno nabrati, ali ću još razmisliti što ću sa tim plodovima.


A i sabljice su lijepo izrasle i sa ne-strpljenjem očekujem da mi izrastu oni prelijepi cvijetovi. Baš me interesira da li će se ti cvijetovi pojaviti, jer nemam naš iskustva u njihovom uzgoju. Pa jedva čekam da vidim što će biti od toga.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 29.07.2017. u 22:15 sati.