Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Sušenje čilia, knjige...

"Lavinija" znam za takav način sušenja paprike i feferona. Ali na žalost kako ih još nemam dovoljno za takav postupak sušenja, ne ću ga primijeniti. Već ih polako sušiti u nekoj posudici koju držim na tamnijem mjestu, dalje od sunca. A i iskoristiti ću ih da si jednog dana pripremim neko jelo sa njima. Ne znam još koje, ali ima vremena da se odlučim oko toga. Znam da je čili dosta ljut, i po tome ga poznajem, po toj njegovoj ljutini. Ali još nisam uspio otkriti koliko je ljut. Pa će sad biti prilika i za to.

Na žalost sada preko ljeta nemam toliko vremena za čitanje knjiga i romana, pa mi se je i zbog toga dosta odužilo to čitanje te knjige o bratstvu vampira. Čitam 18 nastavak tog serijala pod naslovom "Kralj". I koja je kao i prijašnji nastavci odlična knjiga. Ali kako će doći jesen i zima, bude vremena ponovo za više čitanja knjiga. A što se tiče gledanja filmova, na žalost nemam gdje ih gledati. Televizori su odavno krepali i čekaju da idu na otpad. A sadašnji kompjuter je toliko pokvareni, da čekam pravu priliku da si nabavim novi. A već bi ionako bio red da si novog i boljeg kupim, je je ovaj star oko 5 godina. Ali i to će se s vremenom riješiti. Možda već i ove godine.

Danas ne ću puno pisati, jer sam sav umoran od posla, ovog ludog vremena vani i svih silnih briga koje me muče. Ali još samo toliko da napišem, da je kiša ovih dana dosta lijepo zalila zemlju i nadam se da će pomoći svom preživjelom povrću koje je preživjelo ovu paklenu vrućinu i tuču i svu ostalu sličnu muku koja nas je zadesila zadnjih tjedna.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 26.07.2017. u 20:43 sati.