Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Bile su ukusne i brzo nestale

Da, tikvice su bile toliko dobra da sam si ih i u nedjelju pripremio za ručak. I toliko su mi bile fine da ih nisam stigao fotkati. Ali valjda ću idući put stići i to obaviti. A i želio sam te tikvice brzo potrošiti da mi ne propadnu u frižideru. A i kako mi ne bi bile ukusne, kad sam ih sam uzgojio. A povrće koje sam uzgojiš je baš najfinije i najslasnije. Znam da mesni narezak nije bio najbolje riješenje, ali kako ima pun frižider tih narezaka, morao sam i njega potrošiti.

Danas je u Varaždinu i okolici opet bilo ludo vrijeme. Opet nas je tuča poharala, tako da su ljudi jadni od svega toga. I većim dijelom uništio trud koji su uložili u svoje voćnjake, vinograde i povrtnjake. I jako mi ih je žao, jer ih razumijem iz vlastitog iskustva koliko su truda uložili. Mene je za sada zaobišla ova nepogoda, ali tko zna što će biti ovog ljeta još. Paradajz i tikvice polako napreduju. I danas sam primijetio da mi još jedna tikvica raste, a i paradajz sve više crveni. Tako da polako s vremenom ću sve više tih plodova ubirati. Naravno ako me nevrijeme zaobiđe.

Neki dan sam od jedne osobe ponovo dobio neke lukovice nekog cvijeća i jučer sam ih konačno posadio. I sada željno iščekujem da vidim što će iz toga izrasti. Kako je danas bilo nevrijeme, nisam baš puno radio na vrtu. Tek toliko iščupao neki korov i ubrao si još paradajza. Jer u paradajzu dosta uživam. Posebno ga jesti sirovog i malo posoljeni.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 11.07.2017. u 19:58 sati.