Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Tikvica i čili

Izgleda da će mi polako početi sve više urod na paradajzu i tikvicama, a i ostalim povrću, polako dolaziti u puni rod. Evo danas sam malo bolje pogledao ove svoje tikvice i vidio sam da su počele prve dvije rasti. Što me je ugodno iznenadilo. I jedva sam dočekao. Jer ću i njih ovih dana si ih pokušati pripremiti. Ali neka prije toga još malo porastu i dobiju na težini i veličini.

Polako na svom vrtu dalje pokušavam pripremiti jedan dio vrta za neku jesensku sadnju. Znam da je prerano, ali ipak moram. Jer nekako si mislim i nadam da će ova vrućine koje će vladati ovo ljeto mi pomoći oko tog dijela vrta. A i moram polako početi pripremati i planirati za neku jesensku sadnju neke dijelove vrta, jer jesen će brzo doći, a vremena imam malo. Pa se moram primiti posla, ma koliko vruće bilo i naporno.


Na ovoj slici možete vidjeti jednu od prvih tikvica koje su mi počele rasti i kako izgleda uskoro će ih biti toliko da ću ih jedva stići pojesti. Ali ne brinem se zbog toga, jer možda ću ih podijeliti sa nekim poznanicima. A ja sa ostalima se učiti pripremati ih za ručak ili što li već.


A i čili paprika polako napreduje i sve je veća. I svaki dan pratim koliko napreduje. I njih sam posadio prvi puta u životu, pa ne znam koliko im treba da narastu i sazriju. Ali i to ću savladati tijekom ljeta. Pa ću dogodine biti nešto iskusniji.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlostPost je objavljen 06.07.2017. u 20:37 sati.