Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

A evo i tuče...

Ni ja ne volim ova medijska napuhavanja i zastrašivanje oko ove paklene vrućine. I nastojim se ne puno uzbuđivati oko toga. Osim toliko da se podsjetim kako da je lakše prebrodim. Ono jučer oko toplinskog udara nisam pisao pod tim dojmom. Već onako kako sam osjećao da bi moglo biti ovo ljeto. Ali što god da se pisalo i pričalo u medijima, i kako jedan je bloger komentirao ljeto nam je došlo i sa njime ove paklene vrućine sa time se moramo pomiriti i nekako preživjeti.

Danas negdje oko pola 16 sati Varaždin je pogodilo grmljavinsko nevrijeme sa tučom. I koliko sam primijetio u svojoj bližoj okolici, osim kojeg srušenog stabla i dosta srušenih grana nije puno štete bilo. Ili se tako meni čini. Naravno, kako se je vrijeme smirilo išao sam na vrt da vidim koliko je štete. I koliko sam primijetio za sada je nema. Ili će se tek kasnije pokazati koliku sam štetu imao. Ali što god bilo, drago mi je da je ova današnja kiša zalila vrt, jer ipak je kiša puno bolja od vode iz zdenca. Naravno, na žalost zbog tog nemilog događaja sa tim nevremenom danas nisam radio ništa u vrtu. Jer ionako sam danas samo planirao da zalijem povrće danas, ali kako mi je kiša olakšala posao uzeh si mali predah od zalijevanja. Te nastavljam sa brigom oko vrta sutra, naravno ako mi vrijeme dopusti. Jer koliko vidim po nebu moguće je još kiše i ludog vremena.

A što se tiče zalijevanja, ma koliko god će teško biti ovo ljeto, ipak se ne bih žalio na to. Jer ionako to zalijevanje je sastavni dio svakog vrtlara. A što se tiče vrta općenito, još će mi trebati puno vremena i truda da ga dovedem u red. Ovo što sam do sada uradio i napravio su tek prvi koraci u povratku ka vrtlarstvu. Tom predivnom hobiju, ma koliko god naporan bio. Ali ako nešto sa ljubavi i željom radiš, ništa ti nije teško. A kako će na kraju izgledati vidjet ću s vremenom. Jer treba još puno toga nabaviti, što od povrća, što od cvijeća i voća, da bi ga doveo u neki kakav takav red. Samo da je zdravlja i sreće i ljubavi i posla, ostalo će se već nekako srediti i dovesti u red.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlostPost je objavljen 23.06.2017. u 19:29 sati.