Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Nećakinje, biljke i posao

Da, bili su to predivni trenuci na prvoj pričesti mojih nećakinja. I tada sam uvidio još jednom koliko je lijepo imati ta dva anđela za nećakinje. Da, predivne su one djevojčice. I volim biti u njihovom društvu. I slažem se da moram biti dobar prema njima, jer kao djeca su osjetljiva. I za poklon sam im odnio nekoliko knjiga o životinjama i prirodi. I to su tako oduševljeno gledale, da vam ne mogu opisati. Mada su im i ostali darovi bili dragi. Poklonio sam im knjige jer želja mi je da kroz te knjige nekako pokušam usaditi želju da čitaju i počnu čitati knjige, a koliko ću uspjeti, vidjeti ćemo.
A i sa biljkama isto treba lijepo, i trudim se prema njima biti što bolji. Nekako sam se u zadnje vrijeme odlučio za to ljekovito bilje i polako sam ih počeo nabavljati. Danas sam si nabavio metvicu, a prije nekoliko dana i ružmarin. Jer želja mi je da se pokušam malo baviti tim ljekoviti biljem. Ispočetka za vlastite potrebe, a kasnije ćemo još vidjeti. Za sada ih držim kod kuće, jer su još premale da bih ih sadio u vrt, a i želja mi je da malo proučim kroz ovaj način njihov uzgoj. A s vremenom ću ih pokušati prenijeti u vrt, i polako povećavati uzgoj, jer sam još uvijek nov u tome. I treba mi neko praktično iskustvo. A kuda će me to odvesti, vidjet ću s vremenom. Nadam se prema nekom ozbiljnijem uzgoju ljekovitom bilju.
Da, trebam imati neki rezervni plan što se tiče posla. Zapravo sve ovo što pokušavam u zadnje vrijeme su neki koraci prema svom poslu kojeg jednog dana želim pokrenuti. I taj početak uzgoja nekih biljaka u vrtu, a i učenje novih tehnologija i slično je zapravo možda početak nekog vlastitog posla. Jer vidim da mi nema baš puno smisla da se hrvam u drugim firmama za male novce, a da o međuljudskim odnosima i ostalom ne pričam i pišem. Znam da i to nije lako, i da tu ima puno briga i problema u današnje vrijeme, ali nastojim da se o tome toliko ne opterećujem. Ali još ne znam kolike su te brige i problemi. Nadam se da ne će biti preveliki. Ali dosta o svemu tome, idem na počinak.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Post je objavljen 09.05.2017. u 22:05 sati.