Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Ucenje rada sa novom tehnologijom

Ovaj post sam se odlucio pisati sa tableta kojeg sam si nabavio prije nekoliko tjedana. Jer sam se odvazio da se malo moderniziram, a i da vidim sto se moze sa ovom novom tehnologijom. Znam da nisam bas pri novcu, ali ipak zelja mi je da se malo informiram u ovim novim tehnologijama. Da vidim sto sve mogu, da budem u nekom tijeku. Jer u danasnje vrijeme se moras stalno uciti u novim stvarima, da bi uopce opsatao na trzistu rada
I moram priznati da je zanimljiva ova nova tehnologija. I jednostavno sam zadivljen njome. Nisam si nabavio neki skupi tablet, vec neki skromni i jednostavni. Da se za pocetak naucim koristiti taj tablet i da vidim koje su mogucnosti sa njime. Pa mozda jednog dana si nabavim i bolji. Ali o svemu tome s vremenom.
Na zalost, malo sam zapustio i taj vrt. Nesto silom prilika, jer poslovne i privatne prilike mi ne daju toliko vremena da mu se posvetim. Ali polako si nabavljam biljke koje bi uzgajao na njemu. Jedno od njih je melisa ili maticnjak. Kojeg sam si nabavio prosli tjedan. I za pocetak cu ga kod kuce drzati dok jos malo ne poraste i ojaca, pa da moze dalje rasti u vrtu. A i ta melisa je predivna biljka, koja pomaze u opustanju. Posebno caj od melise. U sto sam se pomalo uvjerio. Nekako mi je jedna od zelja da si uzgajam neko ljekovito biljke. Ali jos cemo vidjeti koliko ce mi vrijeme dopustiti sve to.

Toliko od mene u ovom postu, citamo se...

Lijep pozdrav

Crna svjetlost


Post je objavljen 06.05.2017. u 19:27 sati.