Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Vračanje u normalu 2. dio

Nadam se da su bili dobri moji zadnji postovi. Nije mi bila želja da ovim putem ikome držim prodike o obitelji i vjeri. Već sam pisao onako kako sam se osjećao u tom trenutku i što sam mislio o tim temama. I iznosio svoje mišljenje. Izgleda da mi u zadnje vrijeme sve više je na cijeni obitelj. Dijelom što sam je izgubio kroz smrt svojih roditelja i malog nećaka. A i što još nisam osnovao svoju obitelj, za kojom jako čeznem. I koju bih volio imati. Ali znam da je ovako ne ću osnovati. Samo odlazeći na posao i kući s posla i u neku nabavu. Previše sam se zatvorio u sebe i svoj stan. Možda dijelom jer sam zadnjih godina doživio neka razočarenja u neke ljude. I zbog kojih pomalo ne vjerujem više u neke stvari. A što ću sad, za time više ne treba žaliti. I morao bih naći neki novi put. Jer drugačije ne ide. Nastaviti živjeti i pronaći neko svoje novo mjesto u ovom svijetu.
Nakon boravka ovog produženog vikenda sa svojom sestrom i njezinom obitelji, polako se vraćam u neku normalu. Sam umoran i iscrpljen sa druženjem sa mojim dragim nećakinjama jedva čekam idući vikend da se odmorim od svega. Jer jučer sam se vratio na posao, na kojem su počela neka nova uzbuđenja i brige i koje ne znam kako će se završiti. Nadam se dobrom završetku. Ali što god da je, ipak ću morati razmisliti o nekom drugom poslu u drugoj firmi. Ali o tome ću morati dobro razmisliti. A i zbog lošeg vremena ne mogu se posvetiti vrtu onako koliko želim. Ali doći će i ljepše vrijeme, pa ću se i njemu moći posvetiti koliko i kako želim.
A u međuvremenu pokušavam da si instaliram neki novi program na svoj kompjuter. Ali mi baš ne ide sve to. Pa sam dosta ljut zbog toga. Ali nadam se da ću i na to uspjeti naći neko rješenje. Jer stvarno bih volio da uspijem u tome.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Post je objavljen 19.04.2017. u 18:54 sati.