Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Uskrs uz obitelj

Hvala svima na lijepim čestitkama za Uskrs. Ovaj Uskrs sam se odlučio provesti kod sestre i njezine obitelji. Koja se još uvijek oporavlja od one žalosne tragedije prošle godine, u kojoj su izgubili mog jedinog i najdražeg nećaka Mirka. Vi koji me pratite znate o čemu se radi. I umjesto da hodoćastim po crkvama, odlučio sam da radije budem i ovaj blagdan uz moju sestru i njezinu obitelj. Kao mali pokušaj podrške oporavka od ove tragedije. I još uvijek ne mogu da prebolimo gubitak našeg malog Mirka. Nisam protiv vjere, a nisam na žalost neki veliki vjernik. Ali ipak ju nastojim ne zaboraviti. I nekako ovako držati do nje. Ali ovaj put je ipak prevladalo to da budem uz svoju obitelj, koja je najvažnija u životu čovjeka. Naravno uz zdravlje i posao. Jedno bez drugoga ne ide, jedno uz drugo ide rukom pod ruku. I ovaj puta smo išli nećaku na grob upaliti mu svijeću. Jer svima strašno nedostaje. Koliko god je njegov život bio kratak, ipak je ostavio neizbrisiv trag u našim životima.
Slažem se, Uskrs je obiteljski blagdan i moramo ga sa obitelji provesti. A i sam Isus nam je na samrti ostavio poruku da cijenimo i obitelj, i da se volimo kao obitelj. Da živimo i kao i kroz obitelj. Jer bez obitelji smo nitko i ništa. Bez obitelji ne možemo ostvariti mnoge stvari. Uskrs je osim slavljenja uskrsnuća, i slavlje obitelji. Obitelji koja čini čovjeka.
Još uvijek ne mogu da vjerujem da je moj mali nećak Mirko morao napustiti svoju obitelj, kojoj je mogao još puno toga podariti, zbog pohlepe ljudi za zaradom. I koji još uvijek ne žele da priznaju svoj grijeh. Jer Uskrs je i priznavanje svojih grijeha. I darivanja dostojne pokore za to. Ali očigledno je da to ništa ne znači tim pojedincima i koji su proslavu Uskrsa učinili svačim drugim, nego ono što bi Uskrs trebao i značiti. Priznavanjem svojih pogrešaka. Ali oni to ne žele, već žele samo i iz tog Uskrsa uraditi profit za svoj džep. Eto kuda je otišlo ovo naše društvo.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 17.04.2017. u 19:46 sati.