Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Opet problemi sa zdravljem

Da, ovaj tjedan mi neke privatne obaveze baš ne dozvoljavaju da se bavim vrtom onoliko koliko bih želio. A i sa čitanjem knjiga isto. Ali ne možeš imati ovce i novce. Ali sam ipak uspio naći toliko vremena da barem malo budem na vrtu. I da napravim barem nešto malo na njemu. Te da polako ga dovodim u red. Ionako se neke stvari stvaraju godinama, pa tako je i sa vrtom. Strpljen spašen.
A što se knjiga tiče, i za to ću pronaći vremena. Jer ipak neke obaveze su važnije, pa ih moram obaviti. A i s vremenom se nadam da će neke obaveze polako nestati. Pa će se naći više vremena i za obrađivanje vrta i čitanje. Ovih dana sam polako počeo da kupujem i neke časopise koje govore o ljekovitom bilju. Sa željom da se malo informiram o tom nekom bilju. I da vidim što bih i od tog ljekovitog bilja mogao pokušati uzgajati i koristiti kod sebe. Za sada sve to oko vrta ću raditi za sebe i svoj gušt, a ako se s vremenom pokaže da mi ide sve to, možda krenem i u veću proizvodnju. Ali o tome s vremenom, ako dođe do toga.
Danas me je opet nakon posla dočekao šok. Opet zdravstveni problemi u obitelji. Starija nećakinja završila u bolnici opet. Još se pošteno nisu oporavili od one proklete salmonele, opet mora nećakinja biti u bolnici. Ne znam sve detalje, ali izgleda da je negdje nekako pokupila neku bakteriju i mora biti u bolnici da ju pokušaju izliječiti nekim antibioticima. Tako da se nikako ne mogu smiriti cijelo popodne. Jer ovo postaje nemoguće. I onda ostani normalan u ovakvim situacijama. Nije ni čudo da sam ponekad nervozan. Toliko sam uznemireni da u ovom dijelu ne mogu napisati smislenu rečenicu i odlomak. Javim se čim saznam neke novosti i dođem k sebi.
Stoga toliko od mene u ovom postu...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Post je objavljen 30.03.2017. u 19:08 sati.