Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Počeli radovi

Ovaj tjedan sam polako počeo sve više da ponovo radim na vrtu. Vani je lijepo vrijeme, koje me je izvuklo iz stana popodne nakon posla. Pa sam počeo sa nekim prvim radovima na vrtu. Prvo sam počeo da čistim ispod oraha. Pošto na jesen nisam pokupio lišće, sada je zadnji čas da to uradim. Pa sam nekim posuđenim škarama porezao sve grane ispod oraha. Te sam sve to pokupio na kup. Te sam jučer odrezah neke grane koje su dosta se izrasle prema garaži susjeda. Pa da mu ne ošteti fasadu, morao sam ih odrezati. Ali mi još preostaje da odrežem jednu koja se je nadvila nad tu istu garažu. Ali još moram da smislim način kako da se popnem do nje, jer je dosta visoko, a ljestve su mu prekratke. Tako da sam u velikom problemu. Ali nadam se da ću smisliti način kako da to riješim.
Te sam polako počeo da okopavam oko nekih božura. Da tako pokušam smanjiti korov oko njih i time im olakšam rast. Te u nastavku te grede pokušati napraviti mjesta da presadim još neke grmove božura. Koji zbog oraha nemaju dobre uvjete za rast. I ti su božuri u mojoj obitelji već treću generaciju, pa bih ih voli time da ih pokušam spasiti. A i narcise su mi počele davati prve cvijetove. Nadam se da će narcise još potrajati, da ih uskoro odnesem na grob majci. Jer joj je uskoro godišnjica smrti. Pa bih volio da joj barem jednom malom kiticom cvijeća okitim grob.
A i oni tulipani koje sam prošlu jesen posadio su sve veći i nadam se da će mi uskoro podariti cvijetove i tako mi barem malo ukrasiti vrt. A i prošli tjedan sam uspio da obrežem ruže. I sada mi idućih dana slijedi da okopam tu gredu oko njih, da taj korov im ne smeta. Jer su mi ruže prelijepe i već su na tom vrtu desetljećima. A i treću generaciju u mojoj obitelji. Pa bih ih volio spasiti. A i nastaviti sa njihovim uzgojem. Jer se sjećam da su bile prelijepe. Pa se nadam da ću imati isti uspjeh. Ali vidjet ćemo još. A i morati ću još da vidim što ću uzgajati ove godine na vrtu, jer volio bih polako da počnem da uzgajam još neke biljke. Ali o tome će biti prilike da pišem. A kako je ovih dana mi na vrtu pogledajte na fotkama ispod.Ovako sam očistio ispod oraha...Počeo da okopavam oko božura i u nastavku ću pripremiti mjesto za sađenje drugih...Tulipani počeli da rastu...


Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Post je objavljen 22.03.2017. u 19:29 sati.