Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Idemo na servis

Na kraju na poslu nitko mi se nije smijao oko prekjučerašnjeg pada. Jedva me je jedna kolegica pitala jesam li dobro došao kući nakon posla. Barem ja nisam čuo nikakve kritike oko tog mog pada sa bicikla. Tako da sam u nekom miru radio jučerašnji dan na poslu. Ali ipak drago mi je da sam ostao dobro. I jedan takav pad se mora doživjeti. Nisam jedini koji je prvi i zadnji put pao sa bicikla. Možda ih bude još. I to je dio života.
A što se tiče servisa bicikla, naravno da ću ići sa njime na servis. Ipak sve kvarove sam ne mogu popraviti. I ne znam popraviti. Ali ipak prije pokušavam da neke kvarove sam popravim. Jer ne želim si dopustiti da se zapustim u znanju nekih tehničkih mogućnosti. I sam si nešto popraviti i uraditi. Mada sam svjestan da nisam jak što se tiče znanja iz tehnike. I da ne znam sve popraviti i nisam u stanju popraviti. Pa neke stvari moram prepustiti stručnjacima. A što se tiče pedala, znam da postoje lijeva i desna pedala. I da svaka ima svoj navoj. Ali ova desna ni za lijek ne želi da popusti. Ma koliko se god trudio da je opustim. I mijenjao sam već papučice pedala prije, ali ova je stvarno tvrdoglava. Tako da ću ipak morati da potražim pomoć. Ionako sam planirao da idem sa biciklom na servis. Jer podešavanje brzina na biciklu još nisam savladao. Pa ću usput i papučice pedala moliti da mi promjene. Naravno ako će serviser moći to uraditi, jer ja nisam u stanju. A i centriranje zadnjeg kotača isto, jer to centriranje je stvarno teško i samo dobar znalac to može i zna napraviti.
Vikend je, pa se ne ću puno baviti tim problemom. Još uvijek pokušavam pročitati neki ljubavni roman jedne hrvatske književnice. Nadam se da ću ga uspjeti konačno pročitati. A radi se o jednoj ženi koja se zaljubi u jednog poznanika. I sa kojim polako započinje život. Ali nakon nekoliko godina otkrije kakav je gad i nasilnik. Te da ju je iskorištavao cijelo vrijeme. Roman liejpo opisuje neke današnje pojedince i kakvi znaju biti ti pojedinci prema ženama. Živjeti dvostruke živote, u javnosti biti divni i uspješni, a privatno nasilnici, prevaranti i da ne nabrajam dalje. A kako je bilo, sami pročitajte u knjizi "Srebrna" autorice Marine Roki.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Post je objavljen 18.03.2017. u 19:44 sati.