Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Drugi pad

Moja borba za obnovom bicikla se nastavlja. Nakon što sam prekjučer napumpao gume i koje su se danas pokazale da su još dobro napumpane. Odvažio sam se da pokušam skinuti pedale jučer. Samo onaj dio koji dolazi ispod tabana cipela. Ali imao sam samo polovičan uspjeh. Lijevu sam pedalu uspio nekako skinuti, ali desnu nikako, pa nikako. Unatoč što sam dosta spreja WD iskoristio, nikako je nisam mogao skinuti. Pa sam od ljutnje odustao. I odlučio da sačekam da plaču dobijem. Te da ipak odem sa biciklom u servis, sa nadom da će oni imati neku bolju ideju. A ionako ću morati tražiti još neke popravke, koje ja sam nisam u stanju sa ovim svojim alatom popraviti.
I danas ujutro sav nadobudan odvažio sam se sa ipak sa takvim biciklom ići na posao. I put do posla je prošao sasvim dobro. I uživao u vožnji. I unatoč što je bicikl još u jadnom stanju lijepo se je držao i doveo me do posla. A i sa posla kući. Ali ipak će morati ići na neki popravak u servis, jer te neke kvarove treba nekako popraviti. Ali imao sam i jednu nezgodu. Kada sam se sjeo na bicikl čuo sam da se jedna kolegica čudi da sam došao na posao sa njime, okrenuh se da joj kažem da će ovo biti uskoro uobičajeno, pao ja sa bicikla na asfalt. Da sam se lijepo rasprostro po asfaltu. Da su mi neki morali pomoći da se dignem. Te mi je nakon toga bilo tako neugodno, da sam najradije propao u zemlju. Pa ću sutra imati na poslu vjerojatno lijep doček. A možda i koja zafrkancija mi slijedi. Jer ne vidi se svaki dan da netko padne sa bicikla i k tome još pred firmom. Kako je bicikl malo viši za mene, zaboravio sam na taj detalj. Pa nije ni čudo da sam pao. A i naučio sam to da kad pušiš ne sjedaj na bicikl, jer ćeš pasti sa njega nakon što popušiš cigaretu. Jer sam prije polaska si spušio jednu putnu cigaretu.
Inače, ima već osam godina što se nisam vozio na biciklu. I danas mi je bilo prvi puta da nakon toliko vremena sjednem na bicikl i da se sa njime odvezem nekamo. I prva stvar koja mi se dogodi jest da padnem sa bicikla po drugi put u životu. I to pred nekim kolegama. Koji neugodni događaj. Toliko me je sram, da ne znam kako ću preživjeti sutrašnji dolazak na posao. A i rad na poslu. I tako mi je žao da se je to dogodilo baš na današnji dan, kada sam prvi put sjeo na bicikl nakon toliko vremena. Ali nemam mi druge, nego da se nosim sa time. A odvažio se da obnovim si taj bicikl, jer mi je želja da sa njime odvezem i nekamo drugamo, osim na posao. Da mogu se provozati sa njime obalom naše lijepe rijeke Drave, da sa njime mogu otići do nekog trgovačkog centra izvan grada. A i tko zna kuda još. Jer vožnja biciklom ovako predivnom vremenu je prelijepa i koja mi jako nedostaje.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost


Post je objavljen 16.03.2017. u 19:38 sati.