Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Bicikl

Popravak bicikla polako ide dalje. Nakon dužeg vremena sam uspio da napumpam gume, da vidim koliko su još dobr. I ostavio ih da sutra vidim da li još drže. Jer ako drže, ne ću se morati žuriti oko kupovine novih. I kod današnjeg popravka me razveselila vijest da se još uvijek sjećam šifre lokota. Što je isto dobro, jer ću ga moći zaključavati negdje ako toliko odem sa biciklom. A ako su gume dobre, onda mi slijedi zamjena starih potrganih pedala na biciklu sa nekima koje sam pronašao kod kuće. I privremeno ih koristiti dok ne nabavim neke druge, jer ove mi je želja da iskoristim na jednom drugom biciklu. A i morati ću da malo podesim prednje kočnice, jer dosta cvile kad se okreće kotač. Tako da polako dovodim u red ovaj bicikl. Koji će mi dobro doći, posebno u odlasku na posao za prvu silu. I čemu se jako veselim. Jer me veseli početak vožnje nakon dužeg vremena. Gotovo 8 godina se nisam vozio na biciklu i jedva čekam da obavim tu prvu probnu vožnju nakon popravka. A i svoj prvi odlazak na posao sa njime. Nije neki vrhunski bicikl, neki obični monti bike. Na kojem moram još podosta poraditi. Ali barem da ga osposobim za vožnju do posla i kući. A za dalje ćemo još vidjeti.
Da, još ću vidjeti, jer želja mi je da taj montič toliko osposobim da svakodnevno mogu svugdje sa njime ići. Da mogu otići do nekih šoping centara u neku kupovinu. A i da se malo odem provozati njime po svojoj dragoj Dravi. I da na nju mogu češće odlaziti fotkati njene predivne prizore koje može nama Varaždincima podariti. A možda i dalje. Ali ne ću srljati.
Imam još jedan stari bicikl. Ne znam koliko ga se sjećate, ali je poput trkaćeg i ima one rogove za guvernal. I njega mislim osposobiti. Mada ga treba malo bolje popraviti, ali se ipak nadam da ću ga osposobiti da i sa njim se mogu odlaziti u vožnju. Jer veselim se tim nadolazećim vožnjama, jer mi stvarno nedostaju. I koje su mi stvarno nedostajale. I za koje se nadam da će mi pomoći da steknem još više kondicije.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Post je objavljen 14.03.2017. u 20:44 sati.