Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

Marketing

Idemo li u budućnost?

Da, trebao bih da ponovo počnem pratiti što se događa u području web i grafičkog dizajna. Jer to mi može samo dobro doći. Zadnjih dana ponovo razmišljam da negdje na jesen pokušam upisati još neki tečaj vezan uz informatičku tehnologiju i da malo obnovim neko znanje iz tog područja. Ali sve ovisi o financijama. Koje nisu baš najbolje. Ali ima vremena i za to, jer prije treba da riješim neke druge probleme.
Ovih dana sam konačno uspio da pročitam knjigu "Raskrižje" autora R. G. Riddle. I koju sam sa užitkom pročitao i čitao. I sa kojom sam neizmjerno zadovoljan. Ta napetost, drama i napeta priča me je jednostavno držala prikovanom uz sebe i svojim zapletima me poticala da je čitam do kraja. A radnja počinje u 2015. godini na letu iz New Yorka u London. I negdje nad Engleskom let 205 se srušio i uslijedila je borba za spašavanje i preživljavanje. U kojem glavni junaci se bore da spase svoje suputnike iz tog vremena, te nakon toga se bore sa pitanjima gdje su i što se događa. Te shvaćaju da su se nekako pojavili u budućnosti, 20147. godini sa svrhom da spase svijet od katastrofe koja se je dogodila. I da se moraju vratiti u sadašnjost da pokušaju spriječiti katastrofu. A kako je bilo, predlažem vam da pročitate knjigu. Što ne ćete požaliti. Te sam počeo čitati knjigu "Srebrna" autorice Marine Roki. Neki ljubavni roman, koji priča o ljubavi dvoje sredovječnih ljudi koji se slučajno upoznaju i prolaze svoju novu ljubav.
A kad smo kod putovanja u budućnost, imam dojam zadnjih dana da sam proživio neke događaje. Nekako zadnjih godina imam dojam da sam proživio neke događaje, i da sam i ja nekako bio prebačeni u budućnost u kojoj sam vidio već te događaje, kao da sam ih već nekako proživio. I da ih ponovo proživljavam. Ne mogu vam objasniti tu situaciju. Ali jednostavno u nekim situacijama imam dojam da sam već proživio neki događaj, neke situacije, beke dane. Te se pitam da li je stvarno moguće da se ponekad stvorimo u budućnosti da nas ona nekako upozori na nešto ili nam podsvijest šalje neke signale?

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se...

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Post je objavljen 11.03.2017. u 21:15 sati.