Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretica

Marketing

Vjerovali ili ne...

Image and video hosting by TinyPic

Stavit ću kategoriju 'humor' mada mi nije bilo nimalo smiješno, ali, pošto nema kategorije 'vjerovali ili ne' niti 'apsurdi Balkana', bit će 'humor'... Najprije, ako nekom treba prijevod, piše:
'RADNO VRIJEME
PONEDJELJAK-PETAK
08.22g> 08.22-15.30'
a natpis se nalazi u zgradi Opć(št)inskog Suda (nebitno kojeg i gdje) na vratima Kopirnice. A nisu radili ni od 09.22., dalje nisam mogla čekati na -10°.
Pa tako, ako ste mislili da je u Hrvatskoj birokracija problem, sigurno niste bili u Srbiji! A ako vam tamo nedajbože zatreba Javni bilježnik koji je kod njih relativno nova institucija pa su puni sebe i jako si važni da ne kažem bahati, oboružajte se sa puno, puno strpljenja i vremena. A tek novaca! Pa još novaca kad se vratite jer se prijevodi isto jako skupo plaćaju.
Nažalost, nisu mi uspjele slike sa ceste, nova autocesta, 3 trake savršenog asfalta u jednom i 3 u drugom smjeru kroz ravnu Vojvodinu, bez puno prometa a ograničenje brzine - 50! 50 km/h. Pedeset!!!!!

No, shvatili ste, vratila sam se sa godišnjeg puta na istok. Ovo su 'sitnice' koje su me izbacile iz takta, inače je bilo...a kako bi u Banatu i moglo biti nego jedi ovo, probaj ono, sad ćemo malo ovog, sad malo onog, puno smijeha i veselja (unatoč svim nebulozama kojima smo okruženi), puno dragih ljudi spremnih da ti pomognu...baterije napunjene, pripreme za proljetnu sezonu mogu početi sretan.

Post je objavljen 02.02.2017. u 10:06 sati.