Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vilenice

Marketing

Obavijest o zatvaranju Udruge "Vilenice"

Sve drage prijatelje/ice, suradnike/ice, podržavatelje/ice našeg rada i programa, te pratitelje/ice koje nikad nismo imali/le priliku upoznati obaviještavamo kako smo prema odluci na posljednjoj skupštini udruge odlučili nakon desetogodišnjeg perioda djelovanja Udrugu zatvoriti. Razlog tome je jer nema članova koji/koje su u mogućnosti preuzeti obaveze vođenja i rada u Udruzi.

Prenosimo zaključke završne Skupštine iz dva temeljna segmenta:

1. O radu Udruge:
Udruga je tijekom 10 godina sudjelovala u građanskim, aktivističkim, edukativnim i stručnim inicijativama, okruglim stolovima i rezultati proizašli iz provedenih aktivnosti  se i danas mogu vidjeti na internet portalima Udruga s kojima smo surađivali, portalima za objavu istraživačkih i edukativnih radova i prezentacija, raznim glasilima i novinama na temu ekologije, agrikulture i znanosti. Rezultati volonterskog rada Udruge se mogu vidjeti i u povećanju broja stabala u gradu Zagrebu nastalom kao rezultat provođenja Inicijative "Zagreb - klima grad: naselja - eko habitati" koju sam predvodila tijekom gotovo dvije godine.Puno je napravljeno Dopisima, inicijativama, održanim radionicama i vođenjem blog-a, web-site-a, te provednim projektom sufinanciranim iz EU fondova s temom Grundtvig aktivnosti. Surađivalo se i na međunarodnom nivou, te predstavljalo Hrvatsku u međunarodnoj mreži Udruga koje se bave geomantijom i ekologijom, te se premda se moguće moglo napraviti više može biti zadovoljno desetogodišnjim radom i do sad postignutim s obzirom da se rad ponajviše temeljio na volonterskom radu i donacijama članova/ica.


2. O rezultatima rada udruge:
Objavljene aktivnosti na blogu udruge, te njihovi objavljeni rezultati, stručni radovi i prezentacije nastali projektima Udruge će i dalje biti besplatno dostupni na internetu. Web stranica Udruge će biti također ugašena.


Ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima/icama, podržavateljima/icama, prijateljima/icama i pratiteljima/icama naših aktivnosti, te ponajviše svim članovima/icama tijekom godina rada Udruge jer je ona postojala upravo i zbog njihova upornog i ponajviše volonterskog angažmana.

Za blog Udruge "Vilenice" piše: Marina Butorac, mag.ing.prosp.arch.

Post je objavljen 13.01.2017. u 12:09 sati.