Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

Marketing

VOLIM TE

Dopisivali smo se otprilike mjesec dana. Meni je bio rođendan, 17.7.2016. D. je nazvao i čestitao ga u vrijeme kad je kod njega bila ponoć. Ja sam mu napravila poklon za svoj rođendan i rekao je da ga želi vidjeti. Bio je to video u kojemu sam napisala pjesmu o nama i odsvirala ga na gitari.

Rekao si u dobru i zlu,
Smatrala sam to kao istinu.
Padam kada padaš ti,
A u sreci cemo skupa letjeti.
Zelis me tako i ja to znam,
Sve bih da mogu sada da dam.
Dala bih sve za samo zagrljaj jedan
Jer on je toga vrijedan.

Možda su samo kilometri zamka
Ali nasa granica je tanka
Možemo ju poderati zajedno
Uz tebe sve mi je svejedno.

Tekst je to prvog dijela pjesme. Mislim da sam mu tom pjesmom možda i previše rekla. Toga dana D. i ja smo imali jako emotivan razgovor i nakon njega smo se krenuli dopisivati dok nije otišao spavati. Na toj aplikaciji koju koristimo mogu se slati glasovne poruke. U naletu emocija slučajno, a možda i namjerno, poslala sam mu samo na jednu sekundu koja je promijenila cijeli naš odnos.

Rekla sam ''Volim te.'' Nakon toga mi je stigla poruka(glasovna) u kojoj je bila samo tišina. Pomislila sam kako sam glupa i kako nisam to smjela reći nakon mjesec dana, ali opet nakon toga znala sam da nemam što izgubiti. Ipak je on na drugom kraju planete. Nakon minute došla je još jedna glasovna poruka. ''L., ti se meni jako sviđaš. Zato… Pa, i ja tebe volim. Jebi ga.''

Nastavak sutra...
Pisat ću vam...sretanPost je objavljen 02.01.2017. u 12:34 sati.