Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigekojeoduzimajudah

Marketing

Zoe Sugg - Cura na netu na turneji

Zoe Sugg - Cura na netu na turneji
U izdanju Profil



UPOZORENJE!
Nemojte čitati ako još niste pročitali 1.dio - Cura na netu!

Jeste li ikada zamišljali da idete na turneju s nekim boy bendom, rock bendom ili pjevačem? Iskreno, ja jesam. Ja sam sanjarila da idem na turneju s Enriqueom Iglesiasom. Uvijek sam zamišljala kako je to zakon, skoro svaki drugi dan u drugom gradu, tulumi do jutra. Ali ispada da to baš nije tako na turnejama, bar ne u Penny-inom slučaju.

Započeli su ljetni praznici i najbolje ljeto može započeti. Penny je nagovorila roditelje da je puste s Noahom, njenim popularnim dečkom, na turneju po Europi. Imaju odličan plan, u svakom gradu će imati svoj čarobno tajanstveni dan, ali stvari nekako izmiču kontroli.
Blake, Noahov najbolji prijatelj i član benda, nikako ne može "progutati" Penny, a ni ona njega. Javlja se i neki "anonimus" s prijetnjama Penny, nakon što je izgubila svoj mobitel. U svom tom kaosu, Noah postaje još popularniji,a Penny se ne osjeća najbolje i čini joj se da je postala "dio opreme" na turneji. Nedostaje joj Elliot, a i njen blog s kojeg se zauvijek odjavila.

Priču nam je i dalje priča Penny, otkrivamo njene osjećaje i kako se nosi s pritiskom, iznenadnom slavom,a i svijetom glazbe. Ovaj nastavak mi se još više svidio jer govori o tome kako se uvijek moramo boriti za svoje snove, inače ćemo izgubiti svoje "ja". Poučna priča za sve tinejdžere,ali i za nas malo starije koji smo, možda putem u ovom ludom svijetu, zaboravili na svoje snove.

Uvijek slijedite svoje snove, slušajte svoje srce i ostajte mi dobro, voli vas, Dijana M.

Post je objavljen 16.09.2016. u 19:03 sati.