Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
- Kad se Isus ganuo nad onim kog su nosili prohodao je. Gani Isusa nad jednim kog guraju da i on prohoda. Hvala lipa! (knev 10c kg)
- Hvaljen Isus i Marija! Ja sam … iz Novalje, nekad sam radila na Radijo Marija. Često dobivam vaše poruke SMS preko prijatelja. Danas ću ja na sv. Misi prikazati vas. Vi svo vrijeme Isusu nosite nas a danas mi želimo ponijeti vas! Dragi p. Luka, Gospodin po vama još puno toga želi učiniti i do tolikih doći. U njegovom ste naručju stalno, na tren je dopustio da vas danas malo mi nosimo. Ljubav je ona koja nosi a Ljubav je sam Bog. Nek nas Njegov blagoslov prati!
- Dragi Luka, čitajući tvoju poruku sjetila sam se našeg, za mene, dragocjenog prijateljstva, tvojih za mene tako važnih pisama iz Indije i SAD-a,koji su me tješili, krijepili i nosili. Obećajem da ću izmoliti 9-nicu Presvetom Srcu Isusovu za tebe i tvoje ozdravljenje. Više od svega bih voljela opet vidjeti onaj tvoj neponovljivi hod kojim gotovo nisi doticao tlo,nego lebdio...Znam da nas voljeni Učitelj ima plan sa svakim od nas, koji mi našim razumom nismo u stanju shvatiti. Ali ipak, molit ću Ga iz duse da se gane i oslobodi te ove patnje. A ti se pomoli iz duše za mene i moju djecu koja su u strahu za me: ja sam ponovo u bolnici jer mi kemoterap. izaziva velike probleme: upalu pluća i već dva puta gadnu neutropeniju, uz temp. koje ne bi smjelo biti. Bavim se upravo mišlju da odustanem od tog trovanja. Voli te uvijek ona koja iščekuje tvoj sveti blagoslov. …
- Dragi pater puno pozdrava iz Rima. U 12 smo na Trgu sv. Petra -Angelus. Sad idemo na misu prikazati ću vas. Bb
- Opet ja, pa ja... možda Ga previše gnjavite (i mi skupa s Vama) ... kada ste se Vi iskreno nad nekim ganuli? Ajmo dopustiti da se i nama dogodi iskreno ganuće nad nekim "potrebnikom", pa ćemo tek onda zaslužiti i Isusovo ganuće nad nama samima! (Inače, ja sam se ganula nad Vama pri prvom susretu, s nisam imala pojma tko ste! Bilo je to 17.tranja 2011.)

Post je objavljen 05.06.2016. u 10:31 sati.