Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lionqueen

Marketing

Uredništvu

Sram vas može biti, što ste onako bezobrazan Draženov citat protiv mene osobno istakli na naslovnici! I to ne prvi put! Htjeli bi da prestanem pisati, ali neće vam uspjeti. Neću sama izbrisati blog, kao što je to učinila Razmišljanja, na koju je netko isto tako bezobrazan izvršio pritisak. Ako vam se ne sviđa što i kako pišem, izbrišite moj blog sami!

Svi skupa postovi koje ste danas stavili na naslovnicu, nemaju toliko komentara koliko je skupio samo jedan moj post od sinoć do danas. Imam preko 85 komentara, od kojih ste na naslovnicu stavili najbezobrazniji, koji uopće ne govori o temi posta, već atakira na mene osobno.

Ne znam zašto je Dražen povampirio na mene? Osobno mu nikad nisam rekla niti jednu ružnu riječ. Moji komentari su uvijek bili afirmativni kad je riječ o tom čovjeku. Nikako ne mogu shvatiti otkud u njemu tolika zloća prema meni, osim da me ne može smisliti iz političkih razloga. Ne trpjeti nečiju političku opciju je ok, izneseš svoje argumente, a ne ideš protiv nekoga na osobnoj razini, kao što je on to učinio.

Nemam drugih riječi za Dražena, osim da sam užasno razočarana i povrijeđena njegovim postupkom, koji je izuzetno bezobrazan i mogu reći na neki način i podmukao i dvoličan.
Post je objavljen 06.01.2016. u 13:51 sati.