Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lionqueen

Marketing

Most protiv crkve u Hrvata

Kaže Grmoja u svom najnovijem intervjuu u JL-u, vezano za Vatikanske ugovore sljedeće:

Kad je riječ o financiranju vjerskih udruga, smatra da je dobar njemački model, gdje građani izdvajaju određeni postotak i sami biraju kome će ići taj novac. "Onda to ne bi bilo vezano uz političku opciju koja je na vlasti, nego građanin sam bira želi li dati novac nekoj udruzi ili vjerskoj zajednici", objasnio je Grmoja.


Gospodine Grmoja!

Najbolje je da ukinemo državni proračun i ukinemo sve poreze, prireze i doprinose, a time i državu uopće, pa neka svatko sebi plaća ono što mu toga trena treba.

Zašto bih ja plaćala porez za financiranje dječjih vrtića i škola kad nemam male djece? Nek to financiraju roditelji, koji imaju malu djecu!

Zašto bih ja od svog poreza financirala manjine, kad nisam Srpkinja?

Zašto bih ja plaćala porez za financiranje Baba, kada nisam feministica?

Zašto bih ja plaćala porez za isplatu plaća saborskim zastupnicima, kad nisam saborski zastupnik?

Kao što ti kažeš, ja kao građanin želim birati hoću li novac dati za plaću saborskim zastupnicima, ili neću!!!

Isplatite si plaće od svoje zarade, a ne moje!!!

Ali gle, Grmoja se uhvatio samo financiranja vjerskih zajednica, koje su mu, očito, trn u oku!


Ne libi se Grmoja ni kritizirati Božjeg namjesnika Katoličke crkve u Hrvata, biskupa Košića, pa kaže:

"To je bio potpuno neprimjeren istup i ako je biskup na taj način mislio utjecati na gospodina Petrova, mislim da je više mogao utjecati da on baš zbog tog istupa ode s koalicijom Hrvatska raste, ali mi smo već imali informacije koje smo imali, tako da taj istup uopće nije utjecao i ja ga smatram osobno neprimjerenim", ustvrdio je Grmoja, koji neprimjerenom smatra i naknadnu Košićevu ispriku Petrovu. "Crkva ima pravo oglasiti se o svim pitanjima u društvu i reći svoj stav, ali kritizirati osobu zbog nekakvog političkog odabira ili odluke, mislim da je potpuno neprimjereno i takav istup osuđujem", poručio je Grmoja.


Ne kaže Grmoja da je biskup Košić istupio u javnost onog trena kada je Grmoja s ekipom pokušao izručiti katolički hrvatski narod crvenom vragu, kojeg se narod na izborima pokušao riješiti!!! Ne, Grmoja ne priznaje istinu, sram ga može biti. On, za kojeg nitko nikad do ovih izbora nije čuo, kritizira biskupa Košića, koji je oduvijek branio katolički narod od svih napada crvenih kmera, kojih je do sada bilo i previše! Taj mali i nepoznati Grmoja se usudio dignuti glas protiv jednog takvog biskupa! Nečuveno!!!

Košić se nikada nije trebao ispričati za to što je izrekao stav čitavog katoličkog naroda prema izdaji koju su zamalo učinili Mostovci!!! Da on tada nije istupio, danas bi u Hrvatskoj komunisti provodili crvenu diktaturu, kakvu su provodili prethodne 4 godine!

Eto za koga su glasovali "veliki" Katolici u Hrvatskoj! Razotkrio se Grmoja i prije nego li je počeo obnašati vlast.

Ma fuj!p.s. Demagoške floskule tipa da ljude ne zanima ideologija, već reforme, Most može okačiti mačku o rep, zato što hrvatski narod nije nikada, niti će ikada u budućnosti prodati sebe i svoje ja, svoju materinju ideologiju i vjeru za šaku judinih škuda!!! Gonite se vi i vaše reforme, ako mislite napadati Crkvu koja nas je održala na ovom prostoru 900 godina! Tko ste vi pa da ćete u nama ubijati naše temelje i naše korijene?!!!


Post je objavljen 05.01.2016. u 09:53 sati.