Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caricauniverzuma

Marketing

The new one
Stigla je Nova, otišla je Stara. Kad se sjetim Stare teško mi se oprostiti od nje. Bila je to godina preokreta, prihvaćanja, raščišćavanja otrovnih stvari i stjecanja nekih novih spoznaja.
Puno smijeha toliko i tuge i suznih očiju. No, sve je to u granicama normale. Balans je bitan i on je ključ života.
Dugo sam razmišljala što si to zapravo želim u Novoj. Na kraju sam sjela i stavila na papir svojih deset misli. Teško je u deset rečenica uklopiti sve ono što ti je bitno a da ništa ne izostaviš.
Poželjela sam si ono osnovno što nema veze sa matrijalnim stvarima. Isključivo rad na sebi i kvalitetniji život mojoj velikoj obitelji.
U ranim jutarnjim novopečenim satima ove nam Nove odustala sam od četvrte rečenice ( iako sam napisala tiskanim slovima da neću). Što ćeš ne možeš imati baš sve....
I tako ostalo mi još devet lijepih rečenica i čitavih 364 dana da ih ostvarim.
Poštovani moji, znani i neznani nadam se da ste se dobro proveli za doček. A što se tiče Nove želim vam da budete dostojni i vjerni sebi. Puno smijeha i pozitivnih misli, ljudi koji misle i osjećaju poput vas. Puno radnih sati na zadovoljavajućim radnim mjestima koji će biti plaćeni. Puno zdravlja i što rjeđih posjeta liječniku i stomatologu. Puno ljubavi koju ćete pružiti i barem djelomično primiti nazad. Tolerancije i kompromisa mora biti zbog sloge u vaša četiri zida.
A što vam ne želim.... ne želim vam da budete okruženi lažljivim ljudima, da dajete stalne šanse krivim ljudima dok ovi drugi čekaju u redu na vašu dobrotu i ljubav. Nemojte se trošiti na krive stvari, djela i loše odnose. Uzmite ono zdravo i uživajte u tome, neka vam bude dovoljno.
Nađite u ovoj godini svoju sreću ako to već niste, ako jeste uživajte u njoj.
Pusssaaaa ;)


Post je objavljen 01.01.2016. u 15:35 sati.