Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Jeste li sa mnom?

Dodbrodošli na www.madonna-adria.com! Madonna Adria je novi dom za sve nas!

Vrijeme je za nešto novo. Moje vizije za vječni Madonnin fan klub nisu mogle oživjeti na blog.hr zbog ograničenih i siromašnih alata koje pruža dotični server. Blog stranica ostaje, kao i cijeli sadržaj. Madonna Adria će vam još bliže približiti svijet Madonne i dočekati vaše prijedloge na sva vrata. Siguran sam da ćemo izgraditi i ojačati skupa Madonna Adriu!

Tražio sam na svim mogućim mjestima i s desetine izvora uspio sam napraviti opširni pregled Madonnine dugogodišnje karijere. Tu su podstranice: bogata Diskografija, Turneje, Film, Kampanje, Knjige. Također sam istaknuo intervjue koje sam uradio s Madonninim bivšim suradnicima.

Madonna Adria makes the people come together! :)

Zahvaljujem se web dizajneru Vedadu Čoliću na izuzetnom radu i ideji, razumijevanju, dobrim živcima i ispunjenju mojih zahtjeva. Nisam mogao naići na kreativnijeg web dizajnera i čije bi ideje više odgovarale ovakvom tipu stranice.

Zahvaljujem se svima koji su pridonijeli stranici www.madonna.blog.hr, a oni koji će tek to isto učiniti, ja vas čekam! smile emoticon Svakako ako imate prijedloge, kritike ili želite podijeliti svoju Madonna priču/kolekciju, želite biti dio tima, pošaljite poruku na info@madonna-adria.com.

Radujem se dopisivanju s vama i novim druženjima! Bitches are you in my gang??? :)

www.madonna-adria.com

Post je objavljen 11.11.2015. u 11:42 sati.