Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mznovoselo

Marketing

PREGLED SVIH UPLATA U MZ NOVO SELO

U cilju potpunijeg informiranja objavljujemo pregled svih uplata u mjesnu zajednicu Novo Selo, od početka ove godine do 20.10.2015.g.
Zahvaljujemo svima koji su već izvršili svoje uplate i molimo da potaknete i ostale naše Novoseljane, vaše najbliže rođake i komšije da učine isto. Najbolja prigoda za to bit će uz blagdan Svih svetih kada ćemo se okupljati na našem groblju. Također su nam važne i uplate za dovršenje Spomen obilježja poginulim braniteljima kojeg planiramo potpuno završiti do 06.08.2016., kao i uplate za održavanje mjesne zajednice. Svima nam je lijepo kad se vidi da je groblje uredno i održavano, kad je prostor oko crkve pokošen i uredan, a naš Dom u punoj funkciji. Ponosni smo kad napreduju radovi na izgradnji spomenika našim poginulim Novoseljanima, ali da bi sve to mogli potrebna nam je vaša pomoć i zato apeliramo na sve jer je to naša zajednička briga.
Sve uplate se troše namjenski o čemu ćemo po završetku godine objaviti izviješće, a upute o načinu i svrhama uplata nalaze se i na ovom blogu.

Str.1 from mznovoselo

Str.2 from mznovoselo

Str.3 from mznovoselo


Post je objavljen 22.10.2015. u 01:37 sati.