Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
- 6.10 sati Gospodine želja mi uzdići Ti posve spontanu molitvu. Ne opterećujući se ni ovim, ni onim - ničim. Potrebu imam da Te hvalim i slavim zbog iskustva bliskosti (kao nikad prije) kroz godine ove moje raspetosti (na bolesničkom krevetu). Premda se čini presmiono reći, (ali teološki je utemeljeno) to si Ti ponovno raspet u meni svom svećeniku. Da bolno i strašno je što sve moraš podnositi. Ali sve je prožeto vjerom da je dobro da je sve ovako stravično mučno zbog onog zbog čega je. Što se nikako ne bi moglo postići doli raspinjanjem ovim. Hvala Ti hvala što si me odabrao za raspinjanje ovo kojim se doseže svačija želja. Amen! Ameen! Ameeen!
- Vjerujem da ste mnogima pomogli svojom patnjom pater Luka. Nema nista teze a ni ljepse nego biti raspet s Kristom. Znam, pomisliti cete: Eh, lako je tebi to reci. Sto ti o tome znas? Eto, znam...:)
- Upravo tako, ništa nema teže nego s Kristom raspet biti. Ali i smisleno je sve to ako si svojom patnjom bar nekom pomogao. To mi daje snagu jer vjerujem da ovom patnjom svojom potpomažem vrijedan projekt za Crkvu Božju. I u tom je ljepota s Kristom raspet biti - vjerovati da si od koristi Crkvi svojoj koja ti sve znači. (www.facebook.com)

Post je objavljen 13.10.2015. u 16:05 sati.