Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mznovoselo

Marketing

DAN SJEĆANJA NA PAD BOSANSKOG BRODA

Kao i svake godine, Udruga dragovoljaca i vetarana 101. bosansko-brodske brigade u ime koordinacije Udruga, 06. listopada organizirala je obilježavanje Dana sjećanja na pad Bosanskog Broda.

Program obilježavanja je i ovaj puta bio prožet sjećanjem na sve poginule branitelje, pa su tako položeni vijenci na gradskim gobljima u Bosanskom i Slavonskom Brodu, te je služena Sv. Misa zadušnica za sve poginule, kako branitelje, tako i civile, u crkvi presvetog Srca Isusova u Novom Selu. Misu je predvodio naš župnik, vlč. Anto Trgovčević, uz pomoć vl. Mirka Ilića župnika iz Koliba, vlč. Gorana Kosića, župnika iz Bijelog Broda i fra Ivana Marića, župnika iz Koraća.
U večernjim satima je i ove godine upriličeno puštanje 426 upaljenjih lampiona niz rijeku Savu, za svakog poginulog branitelja 101. brigade, što svaki put iznova ostavlja poseban dojam na sve nazočne.

I ove godine programu su se odazvale mnoge Udruge branitelja, institucija i političkih stranaka, kao i članovi obitelji poginulih i ostali naši sumještani.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 10.10.2015. u 00:59 sati.