Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Titoizam (na arapski način)

Svakodnevno se suočavamo s/a (sociološkim) istinama.

Ratna kriza (Arapsko proljeće koje u Siriji traje 5 proljeća, pet ljeta, 4 jeseni, četiri zime zahvaljujući ruskoj sveobuhvatnoj ruskoj zaštiti obitelji Asad ...) prelila je (u promjeni odnosa snaga) izbjeglički val preko granica europskih država.

Učestalo pitanje (za izbjeglice skrbi UNHCR, i mimo te organizacije (tijela UN-a) nije moguće po međunarodnom pravu legitimno brinuti o izbjeglicama ...) o smjeru izbjegličkoga vala. Zašto u (ne)kršćansku Europu, a ne u bogate (iako bogatstvo neke zemlje nema veze sa prijemom izbjeglica, jer će troškove snositi UN(HCR)) arapske zemlje u okružju?

Sociologija daje odgovor: što će bogatim arapskim zemljama (koje ne bi imale trošak zbrinjavanja izbjeglica) milijun "proljećara" koji su provodili (ovu ili onu) revoluciju?
To je odgovor i našim diletantima: ona država koja želi stvoriti društvo blagostanja i bogatstva ne tolerira revolucionarne kadrove ...

Titoisti (ruski revolucionari) trčeći podupiru LGBT, manjinska prava, agresivne građanske udruge, u katoličkoj zemlji pravoslavlje, u nacionalnoj državi anacionalnost, u NATO-u proruske interese, u EU prosrpsko-proruske interese, ... revoluciju. Promjenu civilizacijske pripadnosti.
I osiromašili su/osiromašuju nas.

Trčite ...





Post je objavljen 09.09.2015. u 11:54 sati.