Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Zašto sam isključiv

Vrijeme je za hrvatsko oslobađanje.
Izlazak iz južno/pan-slavenske utopije.

Hrvatsko oslobađanje bez (njih) orjunaških infiltrata. (Bez udbe, manolića, politike oprosta, ... )
Hrvatska (orjunaška) izdajnička sorta (uvijek sedmoligaška; služiti srbima (a protiv vlastitog naroda) potpada u teža poniženja) zbog svog petokolonaškog karaktera nikad nije bila nositelj (već sluga) porobljivačkih ambicija. Stoga sklonost brzoj promjeni strane (ali uvijek u vlastitu korist), iako zapravo sanjaju stabilnu okupacijsku vlast. Tada najviše vrijede (u vlastitim očima).

Nikad nisu nositelji, uvijek protiv vlastitog naroda.
Hrvatska ne smije dozvoliti sukob suverenista (domoljuba, iskrenih hrvatskih snaga) sa izdajničkom (neobrazovanom, nemoralnom, laživom, zločinačkom) orjunaškom šakom izgubljenih duša.
Hrvatska zaslužuje dobro (bolje od najboljeg). (Dozvoljavati političko nadmetanje najboljih sa sedmoligaškim ljigavcima je odraz nezrelosti ...)

Sama (precizna) retorika (o zločinačkoj organizaciji (misleći na HDZ)), u svjetlu titove partizanske retorike o krivnji svih osim njegova veličanstva Druga (valtera) ...
Zasipanje kvalifikacijama i verbalnim kanon adama, niti jednom na tragu istine, u pravu su samo uz milicijsko-vojnu diktaturu.
Njihova je prednost što lažima mogu iskonstruirati milijune politika, a oni koji se istinom služe moraju dobro sagledati stanje i složiti kockice (crveno bijele; bijelo crvene).

Bili su narodni osloboditelji, revolucionari, borci za klasnu jednakost, socijalisti, socijalisti s humanim licem, samoupravljači, nesvrstani, ...pa socijaldemokrate i antifašisti, i ništa od toga ...
Politološki i sociološki, uskraćivali su pravo hrvatskom narodu na samoodređenje, na vlastitu naciju, na vlastitu državu i na vlastit budućnost. Pljačkali su i proganjali Hrvate i Hrvatsku. Demografski i teritorijalno umanjivali. Kao petokolonaši. Za interes Srba i Srbije.
Koristili su državne (represivne) aparate za progon (i uništavanje) hrvatskog stanovništva. Trovali su i uništavali hrvatski živalj. Koristili (kao što i danas koriste) policijsko/milicijske ovlasti na ne transparentan i krajnje selektivan način.

Na svu sreću smo ratom izbjegli zajedništvo sa Srbima i krizu koja je nastupila. Tko bi sa sa srpskom hegemonijom preživio ova teška vremena (kad nam šaka orjunaša harači po državi kao da su je stekli ostavštinom Luja (četrdesetnekog)). Tužno zvuči činjenica kako smo se od teže katastrofe spasili ratom. Ali i ohrabrujuće. Rat je stanje duha, a kraj rata stanje tijela. Duhom nismo klonuli, tijelo moramo okrijepiti (slobodom koju sanjamo).

Hrvatska mora pobijediti!






Post je objavljen 09.07.2015. u 17:54 sati.