Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lionqueen

Marketing

Vikend na KvarneruNakon dugo vremena vikend u Rijeci. Došla sam na neku zabavu, na kojoj se skupilo moje staro društvo. Svi su bili tu. Razveselili su mi se. Neki od njih nisu ni znali da sam se preselila u Zagreb, pa su bili u nevjerici. Jedan je čak pitao je li to doživotno? Hahha, tko zna kud ću ja, neukorijenjena, još preseljavati?! Iako mi je srce bilo puno, jer su se tu okupili mnogi ljudi iz mojih prošlih dvadesetak godina života, u nekim trenucima sam se pitala, pripadam li ja više tu? Osjećala sam se pomalo izgubljeno, iako me ni trenutka nisu puštali samu.

A onda se pojavio on, moj stari prijatelj, kojeg nisam vidjela sigurno desetak godina. Pitam ga kako je on, kako mu je supruga? Kaže on, umrla je. Daje mi posjetnicu da mu se javim, elegantno prebacivši lopticu na mene, da odlučim o budućim kontaktima. U vrijeme kada je nešto i moglo biti između nas, bio je oženjen, pa nije bilo ništa. Sada je on slobodan i ja sam slobodna, ali kotač vremena se više ne može vratiti unatrag. Život nekada zbilja zbija šale s nama, ljudima.

Večeras slijedi susret s prijateljicama iz školskih dana. Tu se sigurno neću osjećati izgubljeno. Kad se nas tri nađemo skupa, vrijeme nema značenja. Vraćaju se priče od srednjoškolskih dana do danas. Kao da nikada i nismo bile razdvojene. Samo se svaki put iznenadim novim boricama na njihovim licima. Čudno je vidjeti sedamnaestogodišnje djevojke s boricama i ponekom sijedom. Kad samu sebe pogledam u ogledalo, nigdje ne vidim te bore. Možda ih one vide, tko zna?! Morat ću ih večeras pitati rolleyes

*****************************************************************
Waiting... to be born again
Aching... for your nails across my skin

Foto

*****************************************************************


Post je objavljen 30.05.2015. u 18:06 sati.