Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mznovoselo

Marketing

IZBORNA SKUPŠTINA OO HDZ BiH BOSANSKI BROD

25. svibnja 2015.g. u prelijepo uređenom i za tu priliku posebno dekoriranom Domu kulture u Novom Selu održana je Izborna skupština Općinskog odbora HDZ-a BiH Bosanski Brod.
Skupštini je bilo nazočno 67 izaslanika iz svih 7 Temeljnjih ogranaka Općinskog odbora, a uz njih tu je bilo i dvadesetak članova HDZ-a, i gostiju, tako da je Dom za ovu prigodu bio dobrano popunjen.

Na Skupštini je predsjednik Općinskog odbora, g. Ivo Mijić podnio Izviješće o radu u proteklom mandatu (2011.-2015.). Istaknuti su dobri izborni rezultati kako na lokalnim, tako i na Općim izborima, a također i na svim izborima u Republici Hrvatskoj gdje je Općinski odbor bio uvijek aktivno angažiran. Posebno raduje pojačani interes za članstvo u HDZ-u jer je pred početak Skupštine Tajništvu predano 52 nove Pristupnice što je također pokazatelj dobrog rada u proteklom periodu. Izviješće je jednoglasno usvojeno od strane izaslanika.
Nakon toga uslijedilo je obraćanje gostiju i istaknutih članova ovog Općinskog odbora, gosp. Josipa Jerkovića, predsjednika RO HDZ BiH Posavina i dopredsjednika RS-a iz reda hrvatskog naroda, te gosp. Davora Čordaša, dopredsjednika HDZ-a BiH i ministra u vladi RS-a, koji su istaknuli važnost dobrih izbornih rezultata u proteklom mandatu i izbor HDZ-ovih ljudi na visoke položaje u instutucijama RS-a, jer su to mjesta sa kojih se može pomoći Hrvatima na ovom području, što oni i čine koliko god mogu.

U nastavku je izvršen izbor novog Općinskog i Nadzornog odbora HDZ BiH Bosanski Brod, kao i izaslanika za Izbornu skupštinu RO HDZ BiH Posavina.

Odmah po završetku Izborne skupštine održana je i konstituirajuća sjednica novoizabranog Općinskog odbora na kojoj je g. Ivo Mijić jednoglasno opet izabran za predsjednika.

Po završetku sjednica nastavljeno je druženje uz jelo i piće u prepunom Domu.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 26.05.2015. u 11:11 sati.