Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caricauniverzuma

Marketing

Dvadeset i druga ili treća.... totalno ne bitno



Neizostavna tema nas žena je vjerojatno priča o muškarcima koji doživljavaju žene poput stvari iz ormara. Imaš etiketu i budeš uzeta i vraćena po potrebi. Zašto smo toliko drugačije od njih? Zašto seks povezujemo s emocijama dok je to njima čisto rukovanje. Dok nas zabrinjavaju brojke oni samo stavljaju kvačice. Pričam prijateljici kako sam tipu bila dvadeset i druga po redu a bio je devet godina u vezi. Kada je stigao popuniti tu brojku uopće? Ako si u vezi i zadovoljan si sa seksom čemu onda trebaš nešto sa strane? Ako nisi prekini tu vezu i stavi točku na i. Vrlo jednostavno čemu komplicirati? Stvar igre ili izazova ne biti uhvaćen?
Na to ona reče: meni je moj rekao da sam mu treća, zar je bitno što si ti njemu dvadeset i druga il ja treća? Mi žene težimo nekoj kvaliteti ne kvantiteti. Zar stvarno misle da je moguće se samo seksati s nekim bez nastanka emocija? Možda je i moguće al ako se to dogodi jedanput ili eventualno dvaput, s time da oboje shvaćaju da je to čista zabava. Ako je seks samo u pitanju nema druženja, ručkova, izlazaka s društvom i u kino. Samo seks i odlazak svojoj kući. Tako bi to trebalo biti. No, mislim da u praksi ne funkcionira baš tako. Mi smo ljudi ne roboti i uvijek netko bude povrijeđen.
Kada saznate da ste nekome dvadeset i druga malo se zapitate tko je osoba s kojom ste ili ako vam kaže da ste mu treća jel to laž?
Kako bilo muško-ženski odnosi nisu jednostavni, te kroz desetljeća se provlače ta ista pitanja bez pravih odgovora na njih.
Autori ovih tema su isključivo žene i dok je to tako odgovor nećemo imati. Vrlo zanimljivo bi bilo kada bi muški spol napisao svoje mišljenje o tome. Nadam se da bi nam jedan muškarac dao odgovore na tako vrlo jednostavna pitanja. Do toga ključnog trenutka ostati ćemo u isčekivanju Godoa.

Post je objavljen 29.04.2015. u 17:34 sati.