Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/caricauniverzuma

Marketing

"Vratiti će se ako sam bolji od njega"


Moj " novopečeni" prijatelj ne znam u biti jel mi prijatelj, valjda je, ima svoju teoriju o muško-ženskim odnosima.
Budući da smo proveli popodne skupa da nam brže prođe vrijeme jer smo oboje negdje među oblacima, raspravljali smo o suživotu u dvoje i jel moguće biti vjeran nekoj osobi cijeli život.
Iskreno, ne znam jel to moguće možda i je, no međutim kako ovoga trenutka obećati nekome da ćeš mu biti vjeran i odan do kraja života kad ne znaš kakva ćeš osoba ti i taj netko drugi biti sutra?
Iz vlastitog iskustva znam da ljubav s vremenom nestane i ostane nešto što se zove prijateljstvo. Što se tiče prevare partnera mi žene drugačije gledamo na to od muškaraca.
Rijetko koja žena bi prihvatila muškarca nazad ako ju prevari i nakon što ju napravi budalom, dok muškarci, iz razgovora s većinom, koja kaže sličnu stvar: ako se vrati meni znači da sam bio bolji.
Dolazim do zaključka da je u muškim glavama sve stvar igre i nekakvog natjecanja koje vuku iz djetinjstva.
Bitno je biti bolji od drugoga muškarca. Bitno je imati više žena po broju, više foldera s njima na kompu, više brojeva u imeniku.
Ako preotmeš frendu curu ili ženu nebitno znači da si bolji od njega. Jednostavno moraju imati sve što ima frend odnosno dokazati ne znam kome da isto to mogu ako ne i bolje. Sve je stvar natjecanja.
Samo u tome svemu postoji nešto o čemu ne razmišljaju da " mi" nismo stvari iz ormara koje posuđuju i vraćaju kada im više ne trebaju.
Mi smo te koje imamo svoje vlastite " stvari" i ne želimo ih dijeliti s nikim i nije nas briga ( bar većinu) hoćemo i biti bolje od drugih.
Ako mi se vrati znači da sam bolja od nje?????



Post je objavljen 22.04.2015. u 08:07 sati.