Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vedranadabovic

Marketing

Pozdrav svima..:)

Lijepi pozdrav. Moje ime je Vedrana Dabović (21.god.). Kroz ovaj blog bi vam htjela predočiti čime se bavim i pozvati vas da mi se pridružite u gradnji sebe i vašem te mojem napretku u budućnosti.:)


Možda kao i većina vas bezuspješno tražim posao. Nadanja skoro pa da više i nije bilo,jedino što sam mogla je pričekati par mjeseci da krene sezona pošto sam ja iz turističkog mjesta. Međutim u tolikom silnom traženju posla odlučila sam potražiti posao koji se može raditi i kod kuće. Priznajem,u većini slučajeva sam skeptična pa tako i u ovome (u početku),ali hajmo dalje...Našla sam se na stranici SFI. Sigurno ćete se zapitati što je zapravo to??

SFI je Američka tvrtka (slična Amazon-u i E bay-u). Bavi se Internet marketingom. Ukratko: Treba jako puno vremena provoditi u radu za kompjuterom (ne fejsanja i igranja igrica)! Na početku je svima teško,ali zato imate mene. Ja cu vam stajati uvijek na raspolaganju i biti uz vas koliko god budem mogla. Naučiti ću vas sve što je i mene moj mentor naučio. Trebate imati čvrstu volju i želju za uspjehom i radom! Ponavljam: radom! I ja,a i vi imate svoje dnevne zadatke koje morate ispuniti,kao da idete na pravi posao morate dokazati da ste taj dan bili na poslu. Znači ovo se uopće ne razlikuje od ''običnog'' svakidašnjeg posla. Jedina prednost ovog posla je da ga obavljate iz udobnosti svoga doma...:). Sami kreirate svoje radno vrijeme,ali napominjem u početku je naporno i stvarno morate izdvojiti jedan dobar ''komad'' vremena. Ništa ne ide preko noći pa tako ni u ovome poslu. Mnogi odustaju jer se žele ''obogatiti'' preko noći,ovdje to ne ide tim tokom,ali možete jako daleko dogurati..:) I ja sam tek počela,ali vidim da to nije još jedna vrsta internetskih prijevara. OVO STVARNO POSTOJI!! Ali samo uz puno truda,slušanja svoga mentora i praćenja uputa. Ima nas jaako puno. Svatko od nas kroji svoju mrežu suradnika od kojih skupa imamo koristi i zajedničkim snagama napredujemo.


Neću više naklapati...Nadam se da ćete se priključiti mojem timu i prepoznati ono dobro za vas!





Srdačan pozdrav...


Vedrana Dabović


REGISTRUJ SE BESPLATNO!!! I POČNI DA ZARADJUJEŠ!!!




























Post je objavljen 03.02.2015. u 00:34 sati.