Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
13.50 sati Ma sto ja znam zašto al' eto piše mi se. Eh kad bih još znao o čemu? Znam to znam što se od mene očekuje. A htio bih se ovako javno čuditi, pitati, diviti Gospodinu kako ravna mojim životom. Uvjeren sam, znam sve će predivno završiti. Ali što mogu činiti kad ništa ne mogu.
14.09 sati A ma ne razumijem, ne ide mi u glavu da je meni ovako nikakvom omogućeno prezentirati se ovako javno da javnije ne može biti. Gonetam, razmišljam, traćim zašto i ne mogu reći drugo nego da je to ono: pssst!
14.18 sati A ma je grozno je biti tup, glup i neupotrebljiv. Valjda znam to jer sam prošao iskustvo biti briljantan, trazen, željen. Ovo iskustvo koje prolazim iskoristit ću da naučim kako podnijeti teret rastrganosti na sve strane.
Ah kad te prostor za pisanje izaziva. Kad znaš da bi ga bilo toliko složenosti je uloženo. I ljubavi i žrtve i krvi i ćekanja. Izaziva te jer te poziva da ga ispuni s onim što nemaš. Tad ti duša uzdiže ruke Nebu i zove o dođi, dođi stihiću svet.
Ah toliko mi znače one Gospine rijeci: pssst! Ma znače svima vama web župljanima jer ne znam da li bih bez njih smogao snage za opuštenost.

Post je objavljen 27.01.2015. u 16:51 sati.