Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Kako je došao, tako je i otišao ...

Predsjednički izbori su za nama ...
Hrvatska je prvi put odabrala predsjednicu.

Nije bilo teško (odlučiti). Prevagu u izbornoj pobjedi je donijela hrvatska želja za osobom (bez obzira na polupredsjednički sustav) koja će jasno i nedvosmisleno zastupati hrvatske interese i hrvatski suverenitet (koji bi se odrazili na sveukupan život birača).
Ova izborna pobjeda gosp. Kolinde Grabar Kitarović (povijesna u više pogleda) jasno optužuje dosadašnju vlast (i Josipovića i Milanovića) za nedržavno postupanje (na štetu hrvatskog korpusa). Koje ne traje od početka njihovih mandata, već je slijed istovjetnih politika (orjunaša, jugounitarista, prosrba, prorusa). Ukjučujući Račana.
Šarlatanstvo Mesića, svođenjem predsjedničkog sustava na polupredsjednički (i gubitak kontinuiteta tuđmanove odlučnosti i državotvornosti) započeo je nastavak britansko-rusko/sovjetsko/ruske antigermanske politike osovine zla koja je provođena i kraljevini Jugoslaviji, i u titovoj Jugoslaviji.
Iako sam Josipović (koji je jučer izgubio izbore) nije provodio nikakvu politiku (potpuno je nesposoban i neupućen), njegovo sveukupno djelovanje obilježavaju fragmenti političke slagalice na ostvarenju politike osovine zla (koja se više od jednog stoljeća lomi preko Hrvatske i hrvatskih interesa).
Josipoviću je ovo kraj političke karijere (koju je koruptivan i nemoralan, pohlepan i kratkovidan koristio za svoje materijalno i društveno pozicioniranje). Ispraznost njegovog mandata, obilježenog teškim nesuglasicama s interesima hrvatskog stanovništva, bezobzirnost i bezobraznost u suprostavljanju i nametanju poraženih ideologija ukazuje na njegovu nesposobnost određivanja i procjenjivanja političkog trenutka (svojstvenog "instaliranim" agentima za čijeg mandata pravo političko djelovanje vodio netko iz "sjene").
Sagledavanje predsjedničkog mandata Ive Josipovića nije moguće bez povijesnog i dubinskog sagledavanja okolnosti koje su omogućile njegovo predsjednikovanje.
Koliko god zabrinjavala spoznaja kako je za tako zlobnu i ispraznu politiku u Hrvatskoj spremno (ako su glasovi Josipoviću stvarni) glasati preko milijun glasača, uzimajući u obzir britansko rusku snagu upravo je politka postupnog i dugotrajnog obmanjivanja glasača moguća i plodonosna ...
Da nije bilo očigledne medijske manipulacije i zastrašivanja teško bi ta politika bila u skorije vrijeme detektirana. (Iako britansko-ruska osovina koristi upravo zastrašivanje i otvoreno obmanjivanje kao svoj najjači adut. Zbog toga je Josipović i izgubio s tako dobrim rezultatom ... inače se ne bi niti kandidirao, jer ne bi imao nikakvih izgleda!)
Josipović se više neće vratiti u politiku, ali će zbunjenost, zastrašivanje i obmana tražiti novi (krivudaviji; sad znamo genezu nastanka slogana To je pravi put) put ka ostvarenju političkih interesa britansko-ruske antigermanske politike (razaranja Hrvatske).
Moramo biti spremni (na takve izazove). Zlo vreba ...




Post je objavljen 12.01.2015. u 10:51 sati.