Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
- Godine prolaze nemam ništa s tim - molim i postojim! Hvala Ti Gospodine što sam kroz protekle godine naučio postojati. Darovao si mi više od koraka za koje smo molili. A i njih ćeš mi SIGURNO darovati po Bogorodici mojoj Gospi Sinjskoj. Od srca velika hvala svima i SRETNA VAM NOVA 2015. GODINA!
- Dragi Pater, još je malo preostalo od "stare" godine, a danas je bio dan zahvalnice... hvala Vam na lijepim sms-ovima, lijepim mislima, podršci i molitvama koje ste nam uputili! Neka Vam nova godina bude obilna zdravljem, veseljem i Božjim blagoslovom! Sretno!!!:-)
- Hvala pater Luka, vjerujem čvrsto u Gospina obećanja. Neka Tvoja svaka plemenita želja postane stvarnost. SRETNA TI I BLAGOSLOVLJENA NOVA GODINA!!! Od srca …
- "Ti postade meni pomoć, kličem u sjeni krila tvojih. Duša se moja k tebi privija, desnica me tvoja drži."Ps.63
Dragi pater Luka sretnu Novu godinu žele ti … i …
- "Težiš velikim stvarima? Počni s malima. Želiš podići visoku građevinu? Misli najprije na temelje poniznosti. Što višu građevinu želiš, to temelji moraju biti dublje položeni." sv. Augustin
- Želim blagoslovljenu i budnu Novu 2015. godinu:-)
- Dragi Luka od srca se pridružujemo čestitkama i željama. Dragi Bog je višestruko blagoslovio i kao u onoj pripovijesti o sijaču milosno umnožio sjeme tvoje rijeci.
- I moja mala obitelj te ima u molitvama bio si nam u mislima sve ove godine ako Bogda biti ćeš i u ovoj 2015. Sve na vecu slavu Božju.
- BTB Pozdrav iz Livna Dragi p. Luka! Sretna Nova s željom i vjerom da će SIGURNI KORACI uskoro snažno koracati Ogorjem.:-)Puse
- Dragi brate i prijatelju! Bila mi je čast i zadovoljstvo još jednu godinu hodati s tobom na putu života Da, molim i postojim - jer mi je nebeski Otac dao život, put i cilj. Cilj znam, no put je krivudav i nepoznat, ali ako dopuštamo da nas Duh vodi sigurno je pravi.
- Hoće li nas ove godine susresti, hoće li nam puteve preplesti?! Nek ti bude bogata i ova godina! Od srca …
Lete godine, ovo zadnje vrime kao da su ubrzale korak...
- Hvala oče, svako dobro od Gospoda.
- Hvala p, Luka! Tvoje me poruke nadahnjuju i snage mi daju! Tvoja susjeda sa Kmana! …
- I tebi sritno! Poruke pratim na blogu! Posebno me raduje duh ekumenizma koji propovijedaš!Od srca sretna nova 2015 godina!
- Hvala za divan sms zaista molim i postojim! Veliki pozzz iz Osijeka!
-Istinski ponizan čovjek poniženje okreće u poniznost. (Sv. Bernard)
- Dragi Luka,velika Ti hvala na svim Tvojim divnim porukama i čestitkama. Puno mi znači spoznaja da mi Te je Bog dao za prijatelja. Naš Gospodin Isus posvećuje sve segmente naših života,pa tako i patnju. Vjerujem da će zato i Tvoja patnja i trpljenje biti blagoslovljeno i nagrađeno od Njega posebnim darovima, po zagovoru Tvoje drage Gospe Sinjske. Od srca Ti želim ostvarenje Tvoje najveće želje, Tvoga sna! Budi sretan u novoj nam godini! I,budi mi uvijek prijatelj!Tvoja …

Post je objavljen 02.01.2015. u 08:41 sati.