Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Zid žive Hrvatske (nema protestnih glasova)

Prvi izborni krug (i još jedna izborna prijevara) je za nama ...

Rezultati se ne podudaraju s očekivanim (neki bi rekli kako se zbog tog i održavaju izbori).
Ostaje primijetiti kako se u Hrvatskoj nesklad očekivanih rezultata događa prečesto (katolička, nacionalna, prosrbima i prorusima izmučena zemlja glasuje/glasa za lažove, krvnike, ateiste, nehrvate ...).
To upućuje kako Hrvatska uopće ne glasuje.

Tumačiti oko 300 000 biračkih glasova za predstavnika Živog zida "protestnim glasovima" je ludost.
Ciljana skupina (građani pod ovrhom) nisu politička snaga (pobogu, niti "kreditiće" nisu sposobni vratiti, organizirati vlastiti život i bez ovrhe podmiriti ta dugovanja). U društvu koje se strukturira i raslojava, dužnici su ovisnici i ne pokušavaju preuzeti vlast. Model političkog organiziranja takvih je plod partijsko-ruske agenture. Onako kako sustavno guraju srbe (u vladu, javne funkcije, medije) tako ranjivu skupinu kroničnih dužnika guraju u ralje bezobzirnosti. Hrvatskoj najmanje treba politička stranka osoba koja je potrošila tuđi novac i priželjkuje saborsko ili predsjedničko mjesto s kojeg bi te dugove prestrukturirali (politički "prelili" na one uspješnije).
Ne radi se o gubitku suosjećanja s dužnicima, ali dodijeliti političku moć takvima je boljševičko-ruski model potpunog uništenja Hrvatske. Nesposobni nisu ravnopravni (iako ih je služba objedinila i predstavila kao značajnu političku snagu). Europarlamentarni zastupnik HDZa Plenković je poprilično površan (što je postala trajna osobina istaknutijih HDZovaca nakon tuđmanove smrti) i lakomislen, jer je nesposobni karijerist kojeg treba najuriti iz HDZa.
Glasovi predsjedničkom kandidatu Sinčiću (niti ne znam kako se zove) zahtijevaju podrobniju i smisleniju rasčlambu i osvrt. Pogotovo što postoje elementi koji ukazuju na izbornu malverzaciju. Nekad je HDZ obilovao akademicima koji su takve pojave stručno sagledavali. (Nekadašnji HDZ ...?)

Milanovićevo obraćanje na dalekovidnici u kojem je izrekao objede na račun HDZa zapravo su javna poruka o neriješenim odnosima koji će se rješavati ako HDZ postavi pitanje izborne krađe.
Milanović nije napomenuo kako je HDZ bio pljačkaška stranka u vremenu kad je njegov otac bio član te stranke (prešavši iz skh), te je učlanio sina Zorana u istu pljačkašku stranku sina Zorana kojem je to omogućilo ulazak u MVP (i diplomatski status). U isto vrijeme, ja kao jedan od vjernih članova koji je sudjelovao u osnivanju i postavljanje stranke sam istupio iz stranke i bio dugogodišnji visokokvalificirani nezaposlenik (vjerojatno s visokom stručnom spremom imam najduži staž na zavodu za zapošljavanje). Treba napomenuti kako Zoranov djed (okorjeli orjunaš, u kraljevini jugoslaviji) nije postao član HDZ-a samo iz razloga jer je pokojni. Pred očima nam vrše političke nagodbe!?

Upravo je nezakonito (podložno krivičnom progonu) istupanje Zorana Milanovića i nikakav odgovor HDZ-ovih pravnika indikator sumnje kako su glasovi Sinčića "fabricirani".
Nema protestnih glasova. Postoji samo izborna malverzacija.
Postoje HDZ-ovi simpatizeri, koje stranačka politika ne obavezuje i spremni su povesti pravnu i ostalu borbu protiv uzurpatora demokratskog prava koje Milanovići opstruiraju.
Pun nam je Q nesposobne orjunaško-pljačkaškog krkana, pun nam je Q nesposbnjakovića koji za tko zna čiji interes upropaštava naše živote. Više je on rušenjem BDPa popljačkao nego stotinu HDZovih vlada.
Milanovići, Živi zid je produkt tajnih službi (koje su pod kontrolom partije i Pantovčaka), ali postoji Zid žive Hrvatske koji se neće uplašiti krkana (koji okolo vrše politička umorstva i zastrašivanje).
Vrijeme ti je isteklo. Partiji je vrijeme isteklo. Orjunašima je vrijeme isteklo. Vrijeme je isteklo svima koji se igraju s vremenom.
I onima koji nemaju snage zaustaviti specijalni rat protiv Hrvatske! Svima koji produžavaju agoniju u ime britansko-rusko/sovjetsko/ruske osovine zla.


Ovo je odgovor i Milanovićima i Josipovićima, protiv vas je Zid žive Hrvatske!






Post je objavljen 29.12.2014. u 09:37 sati.