Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Kolinda mora pobijediti samo Partiju

Teško mi je pala izborna šutnja ...

Kujundžić, šarlatanskim nastupima i nekvalitetnim programom (ako se to može nazvati izbornim programom) na glasalištima je prošao sukladno vlastitoj kvaliteti (glasovi očajnika).
Više od Kujundžića zabrinjava (bez obzira na broj glasova) Sinčić. Njego vi su glasači očajnici koji očekuku razrješenje svojih dugovanja njegovim dolaskom na vlast. Ali ...
Nekolio stotina tisuća očajnika nisu politička snaga. Oni ne mogu podmiriti niti svoja dugovanja ...
To zabrinjava. Njihov će status nakon (poprilično manipuliranog i bolesno ambicioznog) političkog istupa Živog zida biti još lošiji. Društvo se stratificira, društvo se strukturira. Političkim zahvatom (blokirani su politička manjina, koliko god se osjećali brojnima) neće riješiti svoje materijalno-pravni status (bez suglasnosti ostaka društva).
Manipulacija Živim zidom ima, po mom mišljenju, zadaću zakopati te dužnike na samo dno društvene ljestvice.

Josipovićev izborni status uistinu ne odmiče od komesarskog imenovanja (prve je izbore dobio aktivnim sudjelovanjem sigurnosnih službi protiv obavještajnog podzemlja po riječima samog Josipovića). Partijski kandidat ne može pobijediti na demokratskim izborima. Mora varati.

Kolinda Grabar Kitarović, iako sustavno zakinuta za ozbilno medijsko prezentiranje vlastitog izbornog (zrelog) programa odlukom i urotom svih javnih medija RH (što ukazuje na upletenost, nadam se ne još dugo na dužnosti, tajnih službi) mora pobijediti partiju i pobijediti na izborima. Sva sreća, partija zbog svog kandidata (josipovića) ne dopušta druge kandidate (što nije sputalo Kolindu).

Vrijeme je za čistke na Pantovčaku i u sigurnosnim službama.





Post je objavljen 28.12.2014. u 19:44 sati.