Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautybydona

Marketing

UVODNI POST!



Pozdrav svima!

Moje ime je Donatella, no slobodno me zovite Dona. :) Ja sam jedna vrlo opuštena, vesela djevojka, uvijek spremna za kompromis, razgovor, sklapanje novih poznanstva i prijateljstva.

Kao što je i za pretpostaviti, nova sam u svijetu "beauty bloganja". Moram priznati da sam dosta dugo razmišljala prije nego sam se zaista odlučila za pokretanje beauty bloga, no evo na kraju i on je ovdje, što me izrazito veseli.

Ono što me privuklo da i sama počnem pisati blog, recenzirati razne proizvode i uskoro pokrenuti youtube kanal, jest moja veeelika i neopisiva ljubav, pa čak bi se moglo reći i opsesija šminkom, kozmetikom ali i modnim navikama i savjetima koje bih rado podijelila sa drugim blogericama, a uvijek volim i sama pročitati iste.

Ono što smatram najvećom prednošću beauty bloga je upravo sama činjenica da ovdje možete pronaći zaista sve što vas zanima o određenom proizvodu kojeg namjeravate kupiti ili ste već kupili, a i vidjeti iz prve ruke mišljenja o njemu.

Napominjem da nisam nikakav profesionalac i nisam završila nikakve tečajeve, pa sve pročitano ide na vašu odgovornost. Jednostavno radim ono što zaista volim i želim to podijeliti s vama. Naravno, ono što ja smatram da je dobro ili mi se sviđa, možda se neće svidjeti nekom drugom, što je sasvim u redu. Zato smo ovdje, kako bi smo što više iskustava podijelili i pomogli drugima.

Nadam se da ćete uživati čitajući moj blog, a ja ću se truditi što češće objavljivati nove postove.

Velika pusa svimaaa :*

Dona
strong>Dona

Post je objavljen 10.07.2014. u 22:54 sati.