Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretica

Marketing

Ne podnosim...

...crna djecja kolica. Pa koji idiot moras biti da dijete stavis u to crno? Ne zelim ni izgovoriti na sta me to podsjeca...I onda mu kupis sarene igracke i sebi obuces sarenu majicu. Djeca vole boje, najsretniji su kod mene ispred umjetnog cvijeca. Jer je sareno, zive su boje. Ali...dizajnerima ponestalo ideja i jedino sto im je preostalo je crna boja kolica. A fensi- smensi roditelji ne znaju misliti svojom glavom, nije vazno sto crnilo ' ubija' kretivnost djeteta - vazno da je moderno. Grrr!

Dalje, ne podnosim tajice. Tocnije, tajice su ok ali na mrsavim djevojkama ili sa tunikom preko. Jeftine kineske, tanke na straznjici neke 80+ kg sa majicicom gore....boze, dijete izgledas kao da si zaboravila nesto obuci!

Nije da ne podnosim ali malo su mi neshvatljive 'ljetne cizmice' ...ok, gore su rupicaste ali, dolje su to zimske bakse u kojima se noga na +30 kuha...ne kuzim.

Da ovo ne bi ispao samo modni osvrt dodat cu jos nesto - ne podnosim ni ljude koji su poslali pomoc poplavljenima i onda se sa tim naslikavaju po fejsu! Pomogao si da se mozes slikati? Tja!

Ne podnosim ni ljude koji se kao cude sto radim nedjeljom cijeli dan a pitaju me to dok kupuju u nedjelju u pola 7 navecer i koji su na Uskrs pokudavali uci u zatvoreni Centar.

Ima toga jos ali se sad ne mogu sjetiti :-)

Post je objavljen 25.05.2014. u 18:02 sati.