Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mznovoselo

Marketing

Financijsko izviješće SMZ Novo Selo

Kako smo i obećali, evo objavljujemo prvo financijsko izviješće za 2014.g. Zahvaljujemo svim Novoseljanima koji su se odazvali na naše pozive i uplatili potrebne naknade, jer to nam je omogućilo da platimo prvi dio za usluge čišćenja groblja i organiziranje 4 radne akcije koje smo poduzeli da Novo Selo za Uskrs izgleda uredno i koliko je moguće ljepše. Znamo da to nije nikome lako u ovo današnje vrijeme, ali potičemo i sve Vas ostale da se uključite jer svi zajedno i sa malim prilozima možemo doprinijeti da se puno toga napravi. Ovim izviješćem ( a i ubuduće će ih biti) želimo objaviti da se zna tko je koliko i u koju svrhu uplatio novac, te na što se taj novac troši. Nadamo se da će to doprinijeti učvršćivanju uzajamnog povjerenja jer samo zajedno možemo Novom Selu vratiti prijašnji sjaj.
Zahvaljujemo svim sudionicima radnih akcija, jer to nije prikazano u ovom izviješću. To su : Bruno Čabraja, Mirko Mijić (Zelo) i njegov sin Toni, Ivica Čabraja, Matej Mandurić (sin Dragice Čabraja), Dražen Kurdija, Zoran Odobašić, Robert Čabraja, Anto Mijić (Šime Ivanićeva), Damir Bilić i njegov sin Josip, Danijel Bilić, Franjo Dujmić, Niki Rubil - kuhar, Mirko Đaković, Goran Kovačević, Miro Dujmić, Augustin Zeba, Željko Jularić, Marijan Katinić i Mario Rašić.
Želimo Vam svima sretan Uskrs i pozivamo sve koji mogu da ga proslavimo u Novom Selu u našoj crkvi .( Misa je u 11 sati, a u ponedjeljak na groblju također u 11 sati).Post je objavljen 18.04.2014. u 14:23 sati.