Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/labellavita

Marketing

Brooklyn nights happy.

Izgleda da me stvarno ulovila želja za pisanjem bloga pa sam čak počeo i dnevno objavljivat. Ovo će biti kraći post od onog jučer. Jučer sam se trebao malo ispuhati, that's all. Danas sam se probudio poprilično dobre volje i spreman za produktivan dan. Ispit mi je za par dana pa držite fige!
U posljednje vrijeme sam dosta opsjednut sa ovom pjesmom.

Najvjerovatnije zato što me podsjeća na prošlost. Ali ne žalim za stvarima kako su završile. Pomirio sam se sa činjenicom. Prošlost je prošlost.
U bilo kojem slučaju, u zadnje vrijeme me također ulovila i želja za čitanjem. Doista volim čitati dobre knjige, ali se jednostavno nikad ne ulovim dok imam posla. Onda najčešće čitam po ljetu. Jedino što onda nemam nikakve dobre preporuke pa obično završim na knjigama koje su popularne u to vrijeme, obično treš. Zadnje što sam pročitao u potpunosti je 50 nijansi sive. To mi je ustvari i preporučila frendica. Knjiga me nije nešto suviše fascinirala, mislim ok je, al nekako nakraju sam imao osjećaj kako se dosta samo svodilo na jeftini pornić kojeg ljudi čitaju kako bi riješili svoje seksualne frustracije haha. Pa ako itko naleti na ovaj post, možeš slobodno preporučit nešto. Nemam nekakvih ograničenja osim što ne volim suviše znanstvenu fantastiku, pogotovo ako nema dobru radnju. Inače najviše me interesiraju neke romantične knjige ili drame i trileri. Sviđa mi se kada su knjizi dobro razrađene karakterizacije likova. Nekako se onda više uživim u cijelu priču.
U bilo kojem slučaju, idem još malo prošvrljat po netu i popit kavu pa bit produktivan.
Do sljedećeg posta.

Post je objavljen 08.04.2014. u 08:38 sati.