Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iznjeneperspektive

Marketing

Nije u meni problem

Iz nekog razloga obitelj mog dečka me voli više od moje, iako me nisu upoznali (dobro neki jesu - i dečko i ja imamo strah od upoznavanja obitelji). Možda je stvar baš u tome što me nisu upoznali.

Moji muški prijatelji su mi znali govoriti: "Ne primjetiš ju na prvu, s ovim naočalama još k'o štreberica izgleda (a to i jesam), slatka i bezopasna...sve dok ne progovori."

Pretpostavljam da ću se pri upoznavanju morati samo smješkati i kimati glavom jer mi je dečko ionako nanizao tisuću stvari o kojima je bolje da ne govorim. Jedino što ću reći će biti: "Ma pustite, oprat ću ja suđe."

Možda je bolje da ih ne upoznam. Ovako im se barem pomalo sviđam. Kao ambiciozna, marljiva, iz fine obitelji (ma da po pričama već kuže da je cijela luda...).
Ali definitivno im se više sviđam nego svojoj. Oduvijek tvrdim da je to zbog njih, ne zbog mene.

Mislim, očito je čak ako i ne uzmemo u obzir činjenicu da me se jedva čekaju riješiti jer su sve češće i češće počeli pričati o udaji (dobna granica je sve niža i niža). Eh gdje je ono vrijeme kada su vjerovali da ću daleko dogurati...

Sad za rođendan mi je njegova majka poslala ogromne Ferrero Rocher. Moja, za razliku od toga, ne razgovara sa mnom preko 3 mjeseca...

Njegovi će mi pružiti smještaj vrlo rado (i jesu). Moji skoro pa su zatražili sudsku zabranu pristupa određenom obiteljskom posjedu.

S druge strani, moji mog dragog dečka obožavaju (je li to zato jer bi me mogao odvesti od njih, ne znam). A i tko ne bi. Stvarno je dečko za poželjeti.
Majka ga je stvarno dobro odgojila. Kuha, usisava, strpljivo čeka dok se spremam. Jedino suđe ne pere, ali to ionako ja volim.

Još to što je kao vjernik (tako misle) pa meni, ateistu, to stalno nabijaju na nos.
Čak se i mom bratu sviđa, a to je pravo čudo.

Sreća pa sam sigurna da nije problem u meni. Kako bi mogao biti, oni su me odgojili, a po pričama, ne vole ni jedni druge.

Post je objavljen 04.04.2014. u 15:53 sati.